Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot     
                    

Uutiset

  • Etusivu
  • /
  • Uutiset
  • /
  • Minipojat10 Turussa

Minipojat10 Turussa

maanantai 23.4.2018 - 12:10

Karhujen minipoikien pitkään odottama bussireissu toteutettiin tänäkin vuonna Turun suuntaan, jossa osallistuimme Turun alueen kortteliliigaturnaukseen 22.4.2018. Osallistuimme turnaukseen 31 pelaajan kanssa neljällä joukkueella (Karhut10white, Karhut10blue, Karhut10red ja Karhut10black). Koko kauden ajan joukkueet on pysyneet ns. tasavahvoina ja teemana on ollut, että päästään ja saadaan tutustua uusiin pelikavereihin.

Turussa vastaamme asettui mm. TPS Kilosport valk., TPS Kilosport musta, SB Hirvensalo, TPS Kupittaa, TPS Hanttari valk., APU. 
Turnausreissu jälleen onnistui kaikenkaikkiaan mallikkaasti. Peleistä irtosi voittojakin 7/8 ;), mutta ennen kaikkea nähtiin paljon hienoja onnistumisia ja iloisia ilmeitä! Joukkueenjohto oli bussiin valmistanut aamiaiseväät, pelien välissä pukukopissa oli välipalaa ja turnauksen jälkeen nautittiin yhteinen noutopöytälounas! Ihan kuten isotkin pojat! :)

Karhujen minipoikien seuraava ja kauden päättävä turnaus pelataan Luvialla 6.5.