• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Karhuille kaksi tärkeää jatkosopimusta


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Karhut on tehnyt jatkosopimuksen tulevalle liigakaudelle puolustaja Joni Halmisen sekä hyökkääjä Tuomas Huhtalan kanssa.

 

Joni Halminen on 22-vuotias Karhukasvatti, joka häärii Karhujen puolustuspäässä. Loukkaantumisen vuoksi hänellä jäi viime kausi puoliväliin. Halminen ehti kuitenkin 16 ottelussa tehdä tehot 4+0=4. Divaripelejä hänelle on kerännyt uransa aikana yhteensä 96 ja niissä tehot 22+11=33. Halmiselle on kertynyt myös liigakokemusta. Hän pelasi salibandyliigaa Karhujen riveissä kaudella 2018-2019, jolloin Karhujen tie liigassa kuitenkin päättyi tippumiseen tuon kyseisen kauden liigavisiitin jälkeen. Tuolloin hän pelasi 21 ottelua tehoin 1+2=3.

Halminen kertoo, että hänellä on hyvät fiilikset sopimuksesta ja on hienoa päästä taas pelaamaan Karhujen kanssa liigaa. ”Henkilökohtaisesti tulevaan liigakauteen valmistautuminen on poikennut täysin edeltävästä, sillä tämä kesä menee pääosin polven kuntouttamisessa”. Halminen odottaa F-liigalta tiukkoja pelejä maailman kärkinimiä vastaan. ”Henkilökohtainen tavoite tulevalla kaudella on pitää paikat ehjänä ja pelata täysi kausi.”

 

Tuomas Huhtala on niin ikään lähtöisin Karhuista. Hänellä puolestaan oli alkukaudesta pieni loukkaantuminen, joten runkosarjan alku jäi häneltä pelaamatta. 18 pelaamassaan ottelussa Huhtala teki kuitenkin upeat tehot, 10+9=19 ja pudotuspelien kahdeksassa ottelussa 6+3=9. Yhteensä divaripelejä hänellä on urallaan alla 40, tehoin 20+17=37. Vasta 20-vuotias hyökkääjä on ehtinyt kerryttää myöskin jo liigakokemusta, sillä hänkin oli Karhujen mukana edellisellä liigavisiitillä. Tuolloin hän pelasi yhdeksän ottelua tehoin 1+1=2.

”Hyvät fiilikset on sopimuksesta. Reenit ja valmistautuminen kauteen on lähtenyt ihan hyvin kulkemaan. F-liigalta odotan ensi kaudella, että pystytään taistelemaan joka ilta pisteistä. Henkilökohtaisesti tavoitteena on saada peliaikaa”, kertoo Huhtala.

 

Päävalmentaja Pekka Nylund on nuoren kaksikon sopimuksiin enemmän kuin tyytyväinen. ”Joni on suht nuoresta iästään huolimatta jo melko kokenut peluri. Hampulta on lupa odottaa vahvaa kautta, kun kuntoutusjakso on ohi. Joni on vahva pelaaja omissa kulmissa ja voittaa paljon palloja omalle joukkueelle. Hamppu omaa myös kovan one timerin, joten lupa on odottaa muutamaa maaliakin tältä kaverilta. Huhtala on joukkueen parhaita kahden suunnan hyökkääjiä, jonka hyvyyttä ei mitata pelkästään tehopisteissä. Hupi tekee ketjukaveriensa elämästä helpompaa omalla tekemisellään. Hupi on tärkeä palanen alivoimapelissä erinomaisen liikkuvuutensa ansiosta. Nuori mies on myös usein ensimmäisenä irtopalloissa.”

 

 

Muistattehan hankkia kausikortit ennakkoon ensi kauden liigapeleihin! Kausikortti-kampanja on voimassa 30.6.2021 asti osoitteessa:
https://www.tiketti.fi/karhut-2021-2022-kausikortti-kausikorttihaaste-akkreditointi/1282700

 

 

Karhujen sopimustilanne:

Maalivahdit:

Tomi Bergendahl

Arvid Vonk

 

Puolustajat:

Konsta Aro

Joni Halminen

Paavo Järvi

Vertti Rautava

Kalle Santanen

 

Hyökkääjät:

Juuso Ahola

Tuomas Huhtala

Tomi Jerkku

Eerik Lukkari

Julius Lundgren

Juho Myllyharju

Juha Tikka

Aatu Tommila

Julius Tuominen

Eero Vanhatalo

 

Toimihenkilöt:

Pekka Nylund, päävalmentaja

Tino Nieminen, valmentaja

Jani Rajala, valmentaja

Juhani Honkavuo, fysioterapeutti/fysiikkavalmentaja

 

 

Karhut / Ilona Heinilä

Lue myös