• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Karhuilla viikonloppuna kotitupla


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Karhut saa lauantaina 2.10.2021 vieraita Oulusta (OLS) sekä sunnuntaina 3.10.2021 Espoosta (Westend Indians).

 

LA 2.10.2021 KLO 15:00 KARHUT - OLS (Urheilutalo, Pori)

Oulun Luistinseura on ehtinyt pelata kauden alkuun jo kolme ottelua. OLS vei Steelersiä kauden avauksessa 7-1 ja ja voitti myös TPS:n lukemin 5-1. Classicille OLS puolestaan hävisi 14-5. OLS löytyy tällä hetkellä sarjataulukon sijalta kuusi. Pääkallo.fi:n ennakossa OLS arvoitiin sarjan yhdeksänneksi. OLS oli viime kaudella sarjassa kymmenes. Joukkueen merkittävin pelaaja lienee Joni-Arttu Sieppi, joka on ollut joukkueen tehokkain kaudella tähän asti (5+1=6).

Karhujen oululaisvahvistus Eerik Lukkari lähtee lauantain peliin intoa täynnä. ”Tätä peliä oon odottanu kovasti. Vastassa on kotikaupungin joukkue ja paljon tuttuja kavereita.” OLS:sta vastustajana Lukkari kertoo seuraavaa: ”OLS on aloittanut kauden hyvin, vaikka Classicille selvästi hävisivätkin. He osaavat pelata pallolla ja siellä on tulikuuma veskari.” Lukkarin mukaan se, että pidetään Atte Savolainen nollilla, ratkaisee ottelun. ”Se lienee helppoa, koska Ati on viimeksi saanut tehopisteen mun maaliin ennen koronaa.” Tulosveikkausta Lukkari ei lähde antamaan. ”Katotaan peliä, ei tulosta ja luotetaan prosessiin. Terveisiä Harri Naumaselle!”
Ottelun kuumin Karhu: ”Koko liigan kuumimman lavan omaava Julius Tuominen.”

 

Karhujen otteita voit seurata Ruutu+ -kanavalta:
https://www.ruutu.fi/stream/3947460

Myös F-liigan tulospalvelu päivittyy reaaliajassa:
https://fliiga.com/miehet/tulospalvelu/ottelut/239176/yhteenveto/

 

SU 3.10.2021 KLO 17:00 KARHUT - INDIANS (Urheilutalo, Pori)

Westend Indiansilla on alla kaksi peliä, jotka se on molemmat voittanut. Tiikerit kaatui lukemin 4-3 ja TPS lukemin 8-5. Nämä tulokset oikeuttavat sarjataulukossa sijalle viisi. Perjantaina Indians pelaa kotonaan Classicia vastaan. Pääkallo.fi ennakoi Indiansin sarjassa kuudenneksi, viime kauden sijoituksen mukaan. Indiansin tehokkain pelimies on alkukaudesta ollut Tuomas Harjula (1+4=5). Joukkueen merkittävimmät pelaajat löytyvätkin Aaro Astalan viisikosta kokonaisuudessaan.

Hyvässä vireessä alkukauden ollut Karhujen Julius Tuominen lähtee sunnuntain peliin kovalla innolla. ”Pääsee taas taistelemaan sarjapisteistä kotiyleisön eteen. Rutinoitunut liigajengi vastassa, joten ei varmasti tule olemaan helppo vastus. Kaikkensa saa taas kentälle jättää.” Tuomisen mukaan ottelun ratkaisee Vonkki ja Karhujen puolustus, pitämällä vastustajan kärkijätkät kurissa. ”Meille kääntyy, tulosveikkauksena 6-4”, Tuominen uskoo.
Ottelun kuumin Karhu:Lundgrenin Julius, tekemällä F-liigauransa ensimmäisen maalin (ellei jo lauantaina tee :) ).”

Karhujen otteita voit seurata myös Ruutu+ -kanavalta:
https://www.ruutu.fi/stream/3946704

Myös F-liigan tulospalvelu päivittyy reaaliajassa:
https://fliiga.com/miehet/tulospalvelu/ottelut/239180/yhteenveto/

 

Karhut on kärsinyt kauden alkuun kaksi tappiota. Avausottelussa EräViikingit vei pisteet Porista lukemin 5-10 ja Jyväskylässä viime lauantaina Karhujen hyvien otteiden jälkeen peli päättyi kuitenkin kotijoukkueen 5-3 voittoon. Karhujen tehokolmikko alkukaudesta on ollut Tomi Jerkku 3+0=3, Julius Tuominen 3+0=3 ja Juuso Ahola 0+3=3.

Viikonloppuna on siis mahdollisuus tulla seuraamaan molempina päivinä huippusalibandya Porin Urheilutalolle! Ruuhkan välttämiseksi, lipun voi ostaa ennakkoon Tiketti.fi:stä. Myös Karhujen kausikortit on ostettavissa Tiketistä!

Ennakkoliput: https://www.tiketti.fi/karhut-2021-2022-kotiottelut-porin-urheilutalo-pori-lippuja/76548

Kausikortit: https://www.tiketti.fi/karhut-2021-2022-kausikortti-porin-urheilutalo-pori-lippuja/74200?b=1

 

Nähdään Urheilutalolla!

 


Karhut / Ilona Heinilä

Lue myös