• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Karhut matkaa lauantaina Lahteen


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Karhujen bussi suuntaa lauantaina 9.10.2021 LASBin vieraaksi Lahteen. Ottelu alkaa klo 17:00 ja se on nähtävissä Ruutu+ -kanavalta.

 

LASB löytyy viiden ottelun jälkeen sarjataulukon sijalta kymmenen kuudella sarjapisteellä. LASBin sijoitus viime kaudella runkosarjassa oli kahdeksas. Pääkallo.fi on arvioinut LASBin tällä kaudella sijalle kymmenen. Joukkueen tehokkain alkukaudella on ollut Tiitus Salokangas tehoin 4+5=9. Myös maalivahti Santtu Pohjonen on yksi joukkueensa tärkeimmistä pelaajista.

Karhut ei ole vielä saalistanut pisteitä sarjassa. Viime viikonlopun kotitupla päättyi lauantaina niukkaan tappioon OLS:sta (2-3) ja sunnuntaina puolestaan Indians vei pisteet Espooseen lukemin 4-11. Karhujen Tuplamainosta (Tupla+ -pelaaja on joukkueensa paras pistemies) pitää edelleen Tomi Jerkku tehoin 4+1=5.

 

Jerkku on pelannut LASBissa kauden 2019-2020 Salibandyliigaa. ”Todella mukava mennä Lahteen pelaamaa vanhaa joukkuetta vastaan. :)” Jerkku kertoo LASBin olevan pallollisesti vahva joukkue. Jerkku kehuu myös maalivahti Pohjosta. Jerkku veikkaa ottelun lopputulokseksi 5-7 Karhuille.

Ottelun kuumin Karhu: Juho Myllyharju

”LASB pääsi viime kaudella playoffeihin, joten kysymyksessä on laatujoukkue. LASB kääntää peliä nopeasti omista, joten meidän on oltava hereillä koko ajan. Pallollinen huolellisuus on oltava parempaa, mitä se oli viime viikonloppuna”, analysoi Karhujen päävalmentaja Pekka Nylund tulevaa peliä.

 

LA 9.10.2021 KLO 17:00 LASB - KARHUT (Suurhalli Areena, Lahti)

Karhujen otteita voit seurata Ruutu+ -kanavalta:
https://www.ruutu.fi/stream/3946735

Myös F-liigan tulospalvelu päivittyy reaaliajassa:
https://fliiga.com/miehet/tulospalvelu/ottelut/239188/yhteenveto/


 

 

Karhut / Ilona Heinilä

Lue myös