Karhut jäi nollille Turussa

Kuva: Anssi Koskinen (@ansik)

Karhujen maalihanat eivät auenneet keskiviikkona. Pisteet jäivät Turkuun lukemin 7-0.

Ensimmäisen erän jälkeen numerot ovat 1-0 TPS:lle ja Karhut oli pelissä vielä hyvin mukana.

”Ensimmäisessä erässä pystyttiin puolustamaan hyvin pelin sisältä ja paineistamaan Tepsiä jatkuvasti omalla alueella. Itse pystyttiin luomaan muutamia laadukkaita maalipaikkoja, mutta viimeistely ontui pahasti”, kertoo Karhujen pääkäskijä Pekka Nylund.

Toisessa erässä Tepsi teki kuitenkin neljä maalia lisää. Tämä oli liikaa Karhuille ja tolppia lähemmäs ei päästy kavennusmaaliyrityksissä. Edes aikalisä toisen erän alkupuolella, tilanteessa 4-0, ei herätellyt Karhuja talviunesta.

”Toisessa erässä kaveri rokotti meidän omasta pallollisesta virheestä, jonka jälkeen iski selkeästi henkinen ja fyysinen väsy puseroon ja Tepsi meni menojaan. Omassa päässä valuttiin turhan lähelle omaa maalia, eikä enää jaksettu kamppailla, kuten ekassa erässä”, Nylund pohtii.

TPS teki kolmannessa erässä vielä kaksi maalia, joten loppunumerot olivat tylyt, 7-0. Erikoistilannemaaleja Tepsiltä ei kuitenkaan nähty eli kaikki maalit tulivat 5 vs 5 -pelissä.

”Kolmanteen erään saatiin taas hiukan hyökkäyspeliä käyntiin, mutta maalipaikoissa oltiin pehmeitä, eikä saatu niissä mitään aikaiseksi. Kokonaisuutena pelissä näkyi se, että 180 minuuttia viiteen päivään sarjan absoluuttisia kärkijoukkueita vastaan kapealla rosterilla oli liikaa. Henkinen ja fyysinen väsymys alkoi näkyä otteissa”, päättää Nylund.

Ottelussa Karhujen parhaana palkittiin maalivahti Arvid Vonk, joka teki omassa päässä kaiken voitavansa. Karhujen ottelut jatkuvat ensi tiistaina Porissa. Vastassa on tuolloin sarjassa neljäntenä oleva Esport Oilers, Espoosta.