• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Karhut saa tiistaina vieraita Espoosta


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Porin Urheilutalolla pelataan tiistaina 2.11.2021 F-liigan ottelu, kun Karhujen vieraaksi saapuu Esport Oilers. Ottelu alkaa klo 18:30.

 

Tiistai-iltana Poriin saapuu jälleen yksi kovan luokan liigajoukkue. Esport Oilers on viime kauden hopeajoukkue ja Pääkallo.fi on arvioinut sen tällä kaudella samalle sijalle. Oilers on tällä hetkellä sarjassa kolmantena 20 pisteellä (yhdeksän pelattua ottelua). Oilersin ja koko F-liigan pörssikärjestä löytyy Justus Kainulainen tehoin 15+6=21. Oilersin toiseksi tehokkain on Markus Markkola tehoin 6+11=17. Joukkueen kärkipelaajia ovat Kainulaiset, veljekset Justus ja Rasmus.

 

Karhut on kerännyt kahdeksassa sarjaottelussa kolme pistettä (yksi voitto) ja löytyy sarjataulukosta sijalta 13. Karhujen pörssikärjessä on Juuso Ahola 6+5=11 ja toisena Tomi Jerkku 6+2=8.

SB Vaasasta Karhuihin siirtynyt Eetu Annila on ollut hyvässä vireessä viime otteluissa. Hän lähtee hyvillä mielin tiistai-illan peliin. ”Jälleen on kova jengi vastassa ja päästään kotona viel pelaa.” Annila kertoo Oilersin olevan nopea ja tosi taitava joukkue. ”Varmasti ei ilmaseks tuu mitään, et nappi suoritus vaaditaan.” Annila veikkaa Karhujen 6-5 voittoa. ”Ottelun ratkaisee se, kumpi hyödyntää omat tonttinsa tehokkaammin.”

Ottelun kuumin Karhu:Vertti Rautava

 

Satakunnan Sydänpiiri ry tekee ottelutapahtumassa maksuttomia kolesterolimittauksia klo 17:00 alkaen. Tapahtuma on osa Suomen Sydänliiton "Otetaan miehestä mittaa" -kampanjaa, jonka tavoitteena on tuoda tietoa kolesterolista ja motivoida ennen kaikkea työikäisiä ottamaan selvää omista kolesteroliarvoistaan.

Tervetuloa otteluun ja mittaukseen! 🐻♥️

 

TI 2.11.2021 KLO 18:30 KARHUT - OILERS (Urheilutalo, Pori)
Tule seuraamaan jälleen huippusalibandyä paikanpäälle!

Ruuhkan välttämiseksi, lipun voi ostaa ennakkoon Tiketti.fi:stä. Myös Karhujen kausikortit on ostettavissa Tiketistä!

Ennakkoliput: https://www.tiketti.fi/karhut-2021-2022-kotiottelut-porin-urheilutalo-pori-lippuja/76548

Kausikortit: https://www.tiketti.fi/karhut-2021-2022-kausikortti-porin-urheilutalo-pori-lippuja/74200?b=1

 

Karhujen otteita voit seurata myös Ruutu+ -kanavalta:
https://www.ruutu.fi/stream/3961118

Myös F-liigan tulospalvelu päivittyy reaaliajassa:
https://fliiga.com/miehet/tulospalvelu/ottelut/239167/yhteenveto/

 


  

Karhut / Ilona Heinilä

Lue myös