• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Karhut jatkaa otteluitaan keskiviikkona Raholassa


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Karhut suuntaa keskiviikkoillaksi Raholaan, Nokian KrP:n vieraaksi. Ottelu alkaa klo 18:30 ja se on nähtävissä Ruutu+ -kanavalta.

 

Nokian KrP on sarjataulukossa tällä hetkellä viidentenä 39 pisteellä. Joukkueen tuplaliiviä kantaa F-liigan pistepörssin kolmas, Henri Johansson (tehoin 18+17=35). Porissa lokakuussa lukemat olivat 60 minuutin jälkeen selkeät 4-12, joten parannettavaa edellisestä kohtaamisesta Karhuilla on.

 

Karhut on tällä hetkellä sarjataulukossa karsijan paikalla eli sijalla 12. Pisteitä on kertynyt 13. Steelers on pisteen päässä Karhujen alapuolella ja Jymy yläpuolella 19 pisteellä. Myös sarjapisteet olisivat siis eritäin toivottuja ja tärkeitä. Karhujen tuplaliivi on totutusti Juuso Aholalla (tehot 16+15=31). Hän löytyy F-liigan pistepörssin sijalta 10.

 

Tammikuussa sopimuksen loppukaudeksi sekä ensi kaudeksi kirjoittanut maalivahti Patrik Suonpää nähdään keskiviikkona tällä kaudella kolmatta kertaa mukana Karhujen kokoonpanossa. ”Hienoa päästä taas pienen tauon jälkeen peleihin mukaan”, hän sanoo. Suonpäällä ei ole vastustajasta vielä kokemusta, mutta hän uskoo, että avaimet näätien kaatoon ovat luja voitontahto sekä puhdas 60 minuuttia. ”Tuloksella ei ole väliä, kunhan on kotiinpäin”, Suonpää toteaa.

🐻Ottelun kuumin Karhu: ”Juuso ei petä.”

 

 

KE 9.2.2022 KLO 18:30 NOKIAN KRP - KARHUT (Raholan liikuntakeskus, Tampere)

Karhujen otteita voit seurata Ruutu+ -kanavalta:
https://www.ruutu.fi/stream/4020100

Lisäksi F-liigan tulospalvelu päivittyy reaaliajassa:
https://fliiga.com/miehet/tulospalvelu/ottelut/239103/yhteenveto/

 

 

 

Karhut / Ilona Heinilä

Lue myös