Karhut ja KrP järjestivät maalikarkelot Raholassa

Raholassa nähtiin keskiviikkoiltana yhteensä 23 maalia. Näätälauma näytti tasonsa ja vei ottelun lukemin 15-8.

Nokian KrP aloitti vahvasti. Ensimmäisen erän jälkeen lukemat taululla olivat tylyt 5-0.

Oltiin ottelun alussa pahasti jaloissa. Kaveri pelasi vielä erittäin hyvää pallollista peliä, niin lukemat menivät rumiksi. Muutama ykköskorin maalipaikka siunaantui myös meille, mutta viimeistely oli onnetonta”, kertoo päävalmentaja Pekka Nylund.

Heti toisen erän alkuun KrP laittaa kuudennen osuman häkkiin ja Karhut päättää vaihtaa maalivahtia. Patrik Suonpää pääsee tositoimiin ja tekee debyyttinsä F-liigassa. Hän menee tolppien väliin kovassa paikassa, mutta Karhujen nuori maalivahti hoitaa tonttinsa mallikkaasti. Maalivahdin vaihdon jälkeen KrP pistää vielä kolme maalia lisää ja tilanteeksi 9-0. Tämän jälkeen Karhut saa kuitenkin juonesta kiinni ja seuraavat neljä osumaa onkin Karhujen. Karhujen avausmaalin tekee ajassa 32:54 Juuso Ahola (Aapo Tamminen). Seuraavana on Juha Tikan (Eetu Annila) vuoro. Tämän jälkeen Julius Lundgren (Juho Myllyharju) pistää pallon KrP:n häkkiin. Erätauolle poistutaan lukemissa 9-3.

”Toisen erän alku oli samaa luokkaa, mitä ensimmäisessäkin. Erän edetessä päästiin paremmin peliin mukaan ja saatiin muutamia onnistumisia”, Nylund kertaa.

Kun kolmatta erää on pelattu minuutti ja 14 sekuntia, Tomi Jerkku (Ahola) tekee komealla vedolla Karhujen neljännen maalin. Seuraavaksi KrP laittaa taululle tilanteeksi 10-4. Karhujen viides maali on jälleen Tikan käsialaa, illan toisella osumallaan. KrP tekee kaksi seuraavaa ja tilanne taululla on 12-5. Tämän jälkeen Jerkku pääsee koittamaan rangaistuslaukausta, siinä kuitenkaan onnistumatta. Karhut tekee kuitenkin kolme seuraavaa maalia. Ensin Tatu Ruohonen (Ville Salonen) nousee omasta päästä KrP:n maalille ja laittaa pelivälineen häkkiin. Seuraavana Ahola (Vertti Rautava) laittaa illan toisen osumansa sisään. Tämän jälkeen puolustaja Rautava (Tuomas Huhtala) iskee ensimmäisen F-liigamaalinsa. Tilanne taululla on 12-8. KrP ei tähän kuitenkaan tyydy, vaan kaunistelee lukemia vielä kolmella osumalla kymmenen sekunnin sisään. Loppulukemat Raholassa ovat siis 15-8 Näätien hyväksi.

”Kolmanteen erään pätee samat sävelet, mitä toisen loppuun. Erän viimeiset 20 sekkaa oli taas umpisurkeaa tekemistä. Vertti Rautavan eka liigamaali lämmitti mieltä muuten melko murheellisessa ottelussa”, summaa Nylund.

Karhujen parhaana ottelussa palkittiin tehot 2+1 tehnyt Juuso Ahola. Karhujen ottelut jatkuvat sunnuntaina 20.2.2022 Porissa SPV:tä vastaan, sillä sunnuntain 13.2.2022 ottelu Espoossa Indiansia vastaan jouduttiin jälleen siirtämään myöhempään ajankohtaan.