Karhut kärsi kaksi tappiota viikonloppuna Espoossa

Karhujen Espoon reissu ei tuonut lisäpisteitä porilaisille. Karhut hävisi lauantaina Indiansille 11-1 ja sunnuntaina Oilersille 14-6.

LA 19.2.2022 INDIANS - KARHUT

Indians teki ensimmäisen maalin ottelun ensimmäisen erän alkupuolella ja seuraavan erän puolivälin jälkeen. Hetkeä myöhemmin Karhujen Juuso Ahola kavensi tilanteeksi 2-1 Aapo Tammisen syötöstä. Tämä jäi Karhujen erän ja koko ottelun ainoaksi osumaksi. Indians teki ensimmäiseen erään vielä kolme maalia lisää. Myös seuraavassa erässä Indians takoi viisi osumaa. Kahdeksannen maalin jälkeen Karhut vaihtoivat maalille Tomi Bergendahlin, mutta tämäkään ei herättänyt enää joukkuetta. Kolmas erä oli kuitenkin vähämaalisempi ja Inkkarit tekivät vain yhden maalin. Lopputulos taululla oli siis kotijoukkueen eduksi 11-1. Karhujen parhaana ottelussa palkittiin Juuso Ahola.

SU 20.2.2022 OILERS - KARHUT

Sunnuntai toisti lauantain kaavaa. Ensimmäisen erän jälkeen lukemat olivat jo 7-1 kotijoukkueelle. Karhujen maalin teki Eero Vanhatalo, Julius Tuomisen syötöstä. Toisen erän alkupuolella Vanhatalo iskee ylivoimalla Ville Salosen syötöstä 7-2 kavennusosuman. Oilers kuittaa tämän nopeasti, mutta seuraava osuma on taas Karhujen, kun Joni Halminen tällää pallon verkkoon. Karhut ei erässä enempää maaleja tee, mutta Oilers tekee neljä. Toiselle erätauolle lähdetään siis lukemissa 12-3. Kolmannen erän alkupuolella Kalle Santanen iskee kauden ensimmäisen maalinsa Vanhatalon syötöstä. Seuraava maali on Oilersin. Seuraavaksi Vanhatalo hoitaa kuitenkin rankkarin sisään ja viimeistelee samalla itselleen hattutempun. Erän puolivälissä Tuomas Huhtala laittaa pallon häkkiin Tomi Jerkun syötöstä. Tämän jälkeen Oilers osuu vielä kerran, puoli minuuttia ennen päätössummeria. Näin ollen Karhut vie kolmannen erän, mutta Oilers koko ottelun selkein lukemin 14-6.

”Menneen viikonlopun otteluissa Indiansia ja Oilersia vastaan meidän verkko heilui yhteensä 25 kertaa. Uskon jokaisen tätä raporttia lukevan ymmärtävän, että puolustussuuntaan ei ihan onnistuttu. Kahden edellisen viikon treenijakso on ollut inhimillisistä syistä johtuen luokaton ja se näkyi kentällä karmaisevalla tavalla. Positiivisia kokemuksia saatiin molempien otteluiden päätöseristä, joissa pystyttiin löytämään pelissä toivottuja asioita. Toivon todella, että tämä sirkus olisi meidän osalta nyt ohi ja saataisiin harjoitella täydellä rosterilla. Lisäksi toivon, että porilainen yleisö löytäisi taas tiensä Urheilutalolle tukemaan Karhujen taistelua F-liigassa”, summaa valmentaja Tino Nieminen.

Karhujen ottelut jatkuvat tiistaina 22.2.2022 Porissa TPS:ää vastaan. Myös yleisö on tervetullut jälleen seuraamaan ottelua paikanpäälle! 🐻