• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Karhuilla kauden tärkein peli lauantaina Jymyn vieraana


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Taistelu pisteistä ja suorasta liigapaikan säilyttämisestä jatkuu! Karhujen kauden tärkein ottelu tähän asti on lauantaina 5.3.2022. Karhut kohtaa vieraskentällä tasapisteissä olevan Nurmon Jymyn. Ottelu on nähtävissä Veikkaus TV:ltä klo 17:00 alkaen!

 

Karhut ei voi tippua enää suoraan Divariin kauden päätteeksi. Karsinnat Divarijoukkueiden kanssa voi olla silti vielä edessä. Tämä on kuitenkin vältettävissä, jos Jymy tai LASB jää Karhujen taakse sarjataulukossa runkosarjan päätteeksi. Suora säilyminen F-liigassa onkin ollut joukkueen päätavoite tällä kaudella. Lauantain ottelu näyttää pitkälle sen, kumpi joukkueista karsii sarjapaikastaan kauden päätteeksi. Myös LASB (24 pistettä ja yksi ottelu jäljellä) voi joutua vielä karsintaan, jos ottelut menevät sopivasti ristiin.

 

Syyskaudella Karhut kärsi harmittavan tappion Jymylle Porissa (5-6). Nyt onkin siis revanssin paikka. Joukkueet ovat tällä hetkellä tasapisteissä (19), Karhut sijalla 11 (enemmän kolmen pisteen voittoja) ja Jymy sijalla 12. Tosin Jymyllä on kaksi ottelua vähemmän pelattuna kuin Karhuilla. Karhujen tehokaksikko on tuttu parivaljakko, Juuso Ahola 23+20=43 (F-liigan pistepörssin sijalla seitsemän) ja Tomi Jerkku 25+14=39 (F-liigan pistepörssin sijalla 12). Jymyn tehokkain on ollut Riku Hakanen 16+19=35.


”Pakataan kamat ja suunnataan Nurmoon jatkamaan voittoputkea, joka kestää loppukauden. Taistellaan suorasta säilymisestä molemmat, joten varmasti tulee tulikuuma ottelu, jossa saa ottaa kovaa”, kertoo Karhujen puolustaja Vertti Rautava ennakkotunnelmista otteluun. Rautava sanoo Jymyn olevan paljon tasalaatuisempi joukkue, kuin edelliset vastustajat Steelers ja Tiikerit. ”Jymy on pystynyt napsimaan koviltakin joukkueilta pisteitä tällä kaudella, sekä pystynyt voittamaan Classicin jatkoilla. Heiltä löytyy parilta liigakaudelta myös kokemusta juuri tällaisista tärkeistä peleistä.” Rautavan mukaan ottelun ratkaisee ehdottomasti se, kumpi pystyy pelaamaan tasapainoisempaa salibandya ja pitämään palloa enemmän. Hän kertoo myös maalivahtipelin olevan isossa roolissa. ”Ottelu päättyy luultavasti jälleen maalin erolla, tällä kertaa Karhut tekee maalin enemmän kuin vastustaja eli 5-6 Poriin pisteet”, Rautava päättää.

🐻
Ottelun kuumin Karhu: ”Eetu Annila
. Pystyy ison kokonsa puolesta suojaamaan pallon vaikka omasta päästä vastustajan maaliin saakka. Tällä kertaa Härälle tulee hattu täyteen.”


 

LA 5.3.2022 KLO 17:00 JYMY- KARHUT (Nurmon Liikuntahalli, Seinäjoki)

Ottelu on nähtävissä Veikkaus-TV:ltä:
https://www.veikkaus.fi/fi/veikkaustv/salibandy/live_g_101792306

Lisäksi F-liigan tulospalvelu päivittyy reaaliajassa:
https://fliiga.com/miehet/tulospalvelu/ottelut/239041/yhteenveto/

 

 

 

Karhut / Ilona Heinilä

Lue myös