• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Karhut kohtaa runkosarjan päätöksessä SPV:n


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Karhut saa vieraita keskiviikkona 9.3.2022 Seinäjoelta, kun SPV saapuu Poriin. Ottelu alkaa klo 18:30 Porin Urheilutalolla! Karhut toivoo yleisön runsasta läsnäoloa paikanpäälle kannustamaan!

 

F-liigan runkosarja päättyy Karhujen osalta huomenna keskiviikkona kotikaukalossa. Karhut saa vastaansa Seinäjoen Peliveljet. Panokset ovat edelleen kovat, sillä Jymy on tällä hetkellä sarjataulukossa kolmen pisteen päässä Karhujen yläpuolella. Kolmen pisteen voitolla SPV-pelistä Karhut nousisi jälleen Jymyn ohi, sijalle 11. Mikäli Jymy ei saisi kahdesta viimeisestä ottelustaan (vastassa Oilers ja OLS) pistettäkään, Karhut säilyisi suoraan F-liigassa. Muussa tapauksessa Karhut pelaa liigakarsinnat Divarijoukkueiden kanssa.

 

SPV on puolestaan varmistanut paikkansa F-liigan playoffeissa. Se on sarjataulukossa tällä hetkellä sijalla kahdeksan, 37 pisteellä. Joukkueen tehokkaimmat ovat Sami Koski 14+24=38 ja Juuso Keskinen 19+11=30. Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa joulukuun lopussa Seinäjoella, Karhut taisteli hyvin, mutta SPV vei kuitenkin pisteet lukemin 8-6.

 

Karhujen tehokkaimmat ovat Juuso Ahola 25+21=46 (F-liigan pistepörssin sijalla seitsemän) ja Tomi Jerkku 26+15=41 (F-liigan pistepörssin sijalla kymmenen).

Comebackin tälle kaudelle tehnyt Karhujen hyökkääjä Juha Tikka kertoo ennakkotunnelmistaan otteluun: ”SPV:lle ilmeisesti aika merkityksetön peli. Meillä taas pakkovoitto. Tuskin sieltä Peliveljet silti takki auki lähtee Porin reissulle, että vääntää joudutaan, ärsytetyn Karhulauman saavat silti varmasti vastaansa.” Tikka sanoo, että SPV:n joukkueesta löytyy kokemusta ja nuorta intoa. ”Ei ehkä ihan yhtä kova speve, mitä muutamia vuosia sitten, mutta playoff-joukkue edelleen. Kova ottelu siis tiedossa.” Tikka veikkaa 6-5 kotivoittoa Karhuille. ”Maalit ratkaisee pelin. Vonkki on sen verran kuuma veska, että ei vastustaja mitää kaksnumeroisii lyö”, hän päättää.

🐻Ottelun kuumin Karhu: ”Sanotaan että Kalle Santanen. Honkavuo hieronu sen iskuun.”

 

 

KE 9.3.2022 KLO 18:30 KARHUT - SPV (Urheilutalo, Pori)

Ottelu on nähtävissä Ruutu+ -kanavalta:
https://www.ruutu.fi/stream/4040758

Lisäksi F-liigan tulospalvelu päivittyy reaaliajassa:
https://fliiga.com/miehet/tulospalvelu/ottelut/239070/yhteenveto/

 

 

 

Karhut / Ilona Heinilä

Lue myös