• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Karhut pelaa Porin Itätuuli Areenalla Niittareita vastaan


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Karhujen Inssi-Divari jatkuu lauantaina 8.10.2022 Porissa, Itätuuli Areenalla. Vieraaksi saapuu Limingan Niittomiehet. Ottelu alkaa klo 14:00.

 

Viime kaudella LNM sijoittui Divarissa runkosarjan toiseksi, mutta F-liigakarsinnat päättyivät Karhujen tavoin jo karsintojen ensimmäisessä vaiheessa, kun Josba otti puolivälieräsarjassa LNM:stä kolme voittoa ja eteni välieriin. Pääkallo.fi (salibandysivusto) povaa tällä kaudella kuitenkin Niittareita Inssi-Divarin ennakkosuosikiksi. LNM on saanut paluumuuttajia ja pelaajamateriaali on nimekäs, mutta ison menetys lähtijäpuolella on varmasti maalivahti Aki Karjalainen. LNM:n riveissä nähdään myös porilaisille viime kaudelta tuttu Eerik Lukkari.

Limingan Niittomiehet on tällä hetkellä sarjan kärjessä. Viiden pelatun ottelun jälkeen sarjapisteitä on kasassa 13. LNM on menettänyt kaksi pistettä, kun Lappeenrannassa vierailtuaan SaiPa otti jatkoaikavoiton. Inssi-Divarin pistepörssiä johtaa LNM:n Iiro Savela, tehoin 9+6=15. Sijalla kahdeksan on Eemil äijälä, tehoin 7+3=10.

 

Karhut puolestaan on sarjan toisena, yhden ottelun Liminkaa vähemmän pelanneena. Pisteitä on kertynyt 11. Karhuilla on vain yksi pistemenetys, kun Hawksia vastaan Helsingissä ottelun ratkaisu venyi jatkoajalle. Tomi Jerkku löytyy Inssi-Divarin pistepörssistä toiselta sijalta, tehoin 6+7=13. Sijalla neljä on Tuomas Huhtala, tehoin 7+4=11. Urheilutalolla järjestetään viikonloppuna pöytätenniksen SM-kisat, joten Karhut pelaa tällä kertaa kotiottelunsa Itätuuli Areenalla (Itätuulen koulu).

 

”Ollaan harjoiteltu viikko laadukkaasti ja hiottu omaa peliä paremmaksi. Kurinalainen joukkue vastassa, joka pelaa kyllä jokaisen tilanteen loppuun asti. Meidän pitää olla alusta asti hereillä ja päästä omaan peliin kiinni”, kuvailee Karhujen päävalmentaja Jani Rajala ennakkotunnelmia LNM otteluun.

Rajala nostaa esiin yhden pelaajan, johon kannattaa kiinnittää erityistä huomiota lauantain ottelussa: ”Kannattaa tänään seurata erityisesti Joni Halmista. Mies alkaa pikkuhiljaa muistuttamaan "vanhaa" Jonia, joten pallo ja jalat liikkuu jo aika mukavasti.”

”Kaikki Itätuuleen klo 14.00 kannustamaan Karhut sarjan kärkeen!” 🐻

 

 

LA 8.10.2022 KLO 14:00 KARHUT - LNM (Itätuuli Areena, Pori)

Ottelu on nähtävissä SalibandyTV:ltä:
https://https://www.salibandy.tv/

Inssi-Divarin tulospalvelu päivittyy reaaliajassa:
https://salibandy.fi/tulospalvelu/ottelut/284365/live

 

 

 

Karhut / Ilona Heinilä

Lue myös