• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Karhut saa vieraita Lappeenrannasta


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Karhut pelaa lauantaina 29.10.2022 Urheilutalolla. Vastustajaksi saapuu tällä kertaa SaiPa Lappeenrannasta. Ottelu alkaa klo 16:00.

 

Karhujen ja SaiPan edelliset kohtaamiset ovat olleet Divarissa kaudella 2020-2021. Molemmat ottelut päättyivät Karhujen eduksi, Lappeenrannassa lukemiin 2-5 ja Porissa Karhut vei ottelun lukemin 8-3. Viime kaudella SaiPa sijoittui Divarin runkosarjan kuudenneksi. F-liigakarsintojen välierävaiheessa se kuitenkin taipui Josballe.

 

SaiPa on sarjataulukossa tällä hetkellä seitsemäntenä, kun otteluita on alla myös seitsemän. Pisteitä on kertynyt 14. SaiPan tehokkain pelaaja on Inssi-Divarin pistepörssin sijalta kuusi löytyvä Aapo Kilpeläinen, tehoin 13+6=19. Sijalta kymmenen löytyy SaiPan Oskari Möykkynen, tehoin 5+13=18.

 

Karhut on edelleen sarjataulukossa toisena, LNM:n perässä. Otteluita on kuitenkin kaksi vähemmän kuin liminkalaisilla (8) ja pisteitä on vain yksi sarjakärkeä vähemmän (21). Tomi Jerkku löytyy Inssi-Divarin pistepörssin sijalta neljä, tehoin 11+10=21. Toiseksi tehokkain Karhuilta on ollut Tuomas Huhtala, tehoin 12+5=17.

 

Karhujen päävalmentaja Jani Rajala pohtii ennakkotunnelmia lauantain otteluun: ”Lauantai-ilta Urheilutalolla ja hyvässä vireessä oleva SaiPa vieraana. Varmasti tulee kova kamppailu. Olemme monessa pelissä olleet vähän alkuun kaveria perässä, joten yritetään lauantaina saada ensimmäisestä minuutista omaan peliin kiinni ja sitä kautta ottaa pelistä hallinta. SaiPalta löytyy laadukas ykköskenttä, joten siihen pieni erityinen tarkkuus, mutta keskitytään taas itse siihen omaan tekemiseen jokaisessa vaihdossa. Karhujen nuori puolustaja Eero Ranne pelaa ensimmäisen pelinsä miesten edustusjoukkueessa. Eerolta löytyy hyvää pallollista osaamista ja hän pystyy rohkeasti tekemään peliä, joten mahtaisiko sieltä jopa tulla ekaan peliin heti ensimmäiset pisteetkin. Toivotaan runsaasti yleisöä paikalle ja kannustamaan Karhut voittoon!

 

 

LA 29.10.2022 KLO 16:00 KARHUT – SAIPA (Urheilutalo, Pori)

 

 

 

Karhut / Ilona Heinilä

Lue myös