• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Karhuilla kahden ottelun viikonloppu


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Lauantaina 19.11.2022 Karhut suuntaa Kooveen vieraaksi. Ottelu on nähtävissä SalibandyTV:ltä klo 15:30 alkaen. Sunnuntaina 20.11.2022 on vuorossa kotiottelu Josbaa vastaan. Ottelu alkaa klo 16:00 Porin Urheilutalolla.

 

Kymmenen pelatun ottelun jälkeen Karhut on sarjassa neljäntenä. Pisteitä on kertynyt 22. Inssi-Divarin pistepörssissä sijalla neljä on Karhujen Tomi Jerkku, tehoin 14+13=27 ja sijalta yhdeksän löytyy Tuomas Huhtala, tehoin 15+7=22.

 

Koovee on sarjassa sijalla 11 ja sarjapisteitä on kertynyt kymmenen. Kooveen tehokkaimmat ovat olleet Aki Hietanen, tehoin 4+9=13 ja Samuli Salomaa, tehoin 9+3=12. Kooveen alkukausi on ollut hieman odotettua vaisumpi. Koovee on totuttu näkemään sarjan kärkikastissa ja viime kaudellakin se oli F-liigakarsinnoissa, mutta taipui FBC Turulle jo puolivälierävaiheessa lukemin 3-1. Karhut ja Koovee kohtasivat preseasonilla kahdesti. Tampereella loppulukemat olivat 5-9 ja Porissa 11-3.

 

Josba on sarjataulukossa viidentenä 11 pelatun ottelun jälkeen. Pisteitä on kertynyt Karhujen tapaan 22. Josban sisäinen pistepörssi on erittäin tasainen. Korkeimmalle siinä kuitenkin tällä hetkellä yltää Lauri Piironen, tehoin 11+2=13. Josba taisteli tiensä viime kaudella F-liigakarsintojen finaaliin, mutta taipui FBC Turulle, sen viedessä sarjan otteluvoiton 3-0. Karhut ja Josba ovat kohdanneet viimeksi Divarissa kaudella 2020-2021. Joensuussa ottelu päättyi joensuulaisten 6-4 voittoon ja Porissa puolestaan Karhujen 10-2 voittoon.

 

Karhujen päävalmentaja Jani Rajala kertoo ennakkotunnelmia viikonlopun otteluihin: ”Pieni pelitauko teki varmasti hyvää ja samalla joukkue on saanut flunssasairastelut pääosin pois alta. Viikon teema on ollut selkeä ja lähdetään pelaamaan hyvät pelit viikonloppuna. Halutaan pysyä pallolla ja erikoistilanteissa olla terävinä. Koovee vastustajana on yritteliäs nuori joukkue ja muutaman konkaripelaajan kanssa saa olla erityisen varovainen. Varmasti mielenkiintoinen ottelu tulossa. Josba on aina vaarallinen, eikä koskaan helppo voitettava. Meidän täytyy tässäkin pelissä olla huolellisia ja pysyä omassa pelisuunnitelmassa koko 60 min. Lauantaina kokoonpanoon nostetaan nuori laitahyökkääjä Miro Haanpää, joka pelaa ikäisekseen erittäin kypsästi ja pallolliset valinnat ovat hyviä ja laadukkaita.”

 

 

LA 19.11.2022 KLO 15:30 KOOVEE – KARHUT (Spiral-halli, Tampere)

Ottelu on nähtävissä SalibandyTV:ltä:
https://www.salibandy.tv/

Inssi-Divarin tulospalvelu päivittyy reaaliajassa:
https://salibandy.fi/tulospalvelu/ottelut/284323/live

 

SU 20.11.2022 KLO 16:00 KARHUT – JOSBA (Urheilutalo, Pori)

Ottelu on nähtävissä SalibandyTV:ltä:
https://www.salibandy.tv/

Inssi-Divarin tulospalvelu päivittyy reaaliajassa:
https://salibandy.fi/tulospalvelu/ottelut/284328/live

 

 

 

Karhut / Ilona Heinilä

Lue myös