Pisteet jäivät Poriin sunnuntaina

Karhujen ensimmäinen erä oli vaikea, mutta loistavan toisen erän ansioista peli kääntyi Karhuille. Lopulta voitto irtosi kotiluolassa jyväskyläläisestä Happee Steamersista lukemin 10-8.

Ensimmäinen erä meni Happee Steamersille lukemin 2-4.

”En tiedä mitä tehtiin valmistautumisessa väärin, mutta ensimmäinen erä meni Happeen tahdissa ja taisin 10 min kohdalla toivoa, että erä loppuisi”, kertoo Karhujen päävalmentaja Jani Rajala.

Puolestaan toisen erän alusta kolmannen erän puoliväliin saakka oli Karhut iskussa ja tuloksena oli yhteensä seitsemän maalia. Näistä viimeisin syntyi läpi ottelun hyviä otteita esittäneen Eero Vanhatalon lavasta rangaistuslaukauksella ja samalla hän iski hatullisen täyteen. Tilanne taululla oli tässä vaiheessa 9-4. Happee onnistuu vielä tekemään loppuerään kuitenkin jopa neljä maalia ilman maalivahtia. Eetu Annila iski yhden, joten kolmas erä meni tasan 4-4 ja illan loppulukemat olivat 10-8.

”Ensimmäisellä erätauolla käytiin hommaa sitten uudestaan läpi rauhallisesti keskustellen. Tämä auttoi ja seuraavat vajaa 35 min mentiin sitten meidän tahtiin ja tehtiin seitsemän maalia ja kaveri ei yhtään. Oltiin selkeästi taas omalla tasolla ja pallo sekä mies alkoi liikkua eri tahtiin. Lopussa sitten pakka vähän taas hajosi ja kaveri pääsi ilman maalivahtia liiankin lähelle. Täytyy harjoitella lisää erikoistilanteita, jotta ollaan jatkossa niissä parempia. Otetaan tämä asia valmennuksen piikkiin”, Rajala miettii.

”Pelillä oli jälleen 14 + maalivahti ja osalla pelaajista jo kuormaa lauantaisesta P22 pelistä, joten siihen nähden ihan ok suoritus. Pelaajanostona Eero Vanhatalon loistava suoritus (kolme kaappia) ja oli koko 60 min johtavia hahmoja joukkueessamme”, kehuu Rajala.

Porin Leipä palkitsi ottelun parhaina Karhuilta tehot 2+0 tehneen Daniel Levolan sekä Happee Steamersilta tehot 1+3 tehneen Karhukasvatti Julius Tuomisen. Dante Pizza & Barin palkitsema Karhujen nälkäisin pelaaja ottelussa oli tehot 3+1 tehnyt Eero Vanhatalo. Ensi viikonloppuna jatketaan, lauantaina Sipoossa ja sunnuntaina Lappeenrannassa.