• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Karhuilla viikonloppuna vieraspelireissu Sipooseen ja Lappeenrantaan


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Lauantaina 3.12.2022 Karhujen bussi suuntaa Sipooseen, jossa vastassa on ÅIF. Sunnuntaiksi 4.12.2022 jatketaan Lappeenrantaan SaiPan vieraaksi. Ottelut ovat nähtävissä SalibandyTV:ltä.

 

Runkosarjan ollessa puolessa välissä, 13 pelatun ottelun jälkeen Karhut on sarjassa neljäntenä. Pisteitä on kertynyt 27. Inssi-Divarin pistepörssissä sijalla kolme on Karhujen Tomi Jerkku, tehoin 18+15=33 ja sijalta yhdeksän löytyy Tuomas Huhtala, tehoin 18+9=27.

 

Kaikki joukkueet ovat kohdattu nyt kertaalleen eli alkaa ns. toinen kierros. ÅIF on sarjassa kymmenentenä ja sarjapisteitä on kertynyt 16. Edellinen kohtaaminen Porissa lokakuun alussa päättyi Karhujen 10-1 voittoon. ÅIF:n tehokkain pistemies on ollut Tuomas Liukolampi, tehoin 14+5=19. SaiPa on sarjataulukossa kuudentena ja pisteitä on kertynyt 22. Lokakuun lopussa Porissa ottelu SaiPaa vastaan päättyi voittolaukauskilpailun jälkeen SaiPan 8-9 voittoon. Inssi-Divarin pistepörssiä johtaa SaiPan Aapo Kilpeläinen, tehoin 24+12=36.

 

Karhujen päävalmentaja Jani Rajala kertoo ennakkotunnelmia viikonlopun otteluihin: ”Viikko ollut pikkaisen repaleinen ja joukkueessa on edelleen kiertänyt kuumetautia ja pieniä loukkeja ollaan jouduttu parantelemaan. Saadaan kuitenkin täysi rosteri viikonlopun peleihin, joten hyvällä mielellä kohti Sipoota. ÅIF on pikkuhiljaa parantanut peliään ja napsinut pisteitä tasaisesti, joten alusta asti pitää olla hereillä. Ja tästä saadaankin pelille hyvää teema, että oltaisiin yksilönä ja joukkueena valmis, kun peli alkaa. Joukkueen kanssa yövytään Sipoossa ja siitä sitten jatketaan Lappeenrantaan. Hampaankolossa tietenkin rankkaritappio kotona SaiPalle ja sitä tulosta olisi tarkoitus parantaa. Ehjä 60 min, niin tulos on varmasti hyvä sunnuntainakin. Koko viikonlopulle toivoisin nöyrää ja huolellista pelaamista, jossa jokainen pelaaja sitoutuu joukkueen tavoitteisiin.”

 

 

LA 3.12.2022 KLO 18:30 ÅIF – KARHUT (Ingman Areena, Sipoo)

Ottelu on nähtävissä SalibandyTV:ltä:
https://www.salibandy.tv/

Inssi-Divarin tulospalvelu päivittyy reaaliajassa:
https://salibandy.fi/tulospalvelu/ottelut/284244/live

 

SU 4.12.2022 KLO 17:00 SAIPA – KARHUT (Lappeenrannan Urheilutalo)

Ottelu on nähtävissä SalibandyTV:ltä:
https://www.salibandy.tv/

Inssi-Divarin tulospalvelu päivittyy reaaliajassa:
https://salibandy.fi/tulospalvelu/ottelut/284247/live

 

 

 

Karhut / Ilona Heinilä

Lue myös