LNM kaatoi Karhut

Karhut matkasi sunnuntaina 8.1.2023 Liminkaan, Niittomiesten vieraaksi. Isännät veivät aluksi tasaisen ottelun lopulta lukemin 12-6.

Karhut lähti otteluun 14 kenttäpelaajan voimin. Tästä huolimatta ottelun alku oli tasaista vääntöä. Maalinteon aloitti Karhujen Juho Myllyharju, Eero Vanhatalon syötöstä. Limingan, porilaisillekin viime kaudelta tuttu Eerik Lukkari, kuittasi ottelun kuitenkin tasoihin erän puolivälissä. LNM teki erän loppupuolella vielä johtomaalin ylivoimalla ja erätauolle lähdettiin lukemissa 2-1.

Toisen erän alussa Liminka meni 3-1 johtoon. Seuraavat kaksi maalia oli kuitenkin Karhujen ja ottelu oli tasatilanteessa 3-3. Seuraavan iski LNM, mutta sitten oli taas Karhujen vuoro ja jälleen oltiin tasatilanteessa (4-4). Erän loppuun Liminka karkasi kuitenkin kahden maalin johtoon, joten erätauolle poistuttiin lukemissa 6-4.

Kolmannessa erässä alkoi pitkä matka pohjoiseen mahdollisesti painaa Karhujaloissa ja erän puoliväliin mennessä Liminka oli tehnyt kolme maalia lisää, Karhujen nollaa vastaan. Ottelu oli siis tilanteessa 9-4. Tämä pakotti Karhujen valmentaja Jani Rajalan ottamaan aikalisän. Kuitenkin myös seuraava maali oli Limingan, rangaistuslaukauksesta. Karhujen hakiessa kavennusmaaleja, Liminka iski lukemiksi 11-4, tyhjään maaliin. Hieman lukemia kauniimmiksi taiteili Tuomas Huhtala (Myllyharju) sekä Myllyharju (Vanhatalo). Kahta minuuttia ennen loppusummeria, viimeisteli Liminka ylivoimalla lukemat 12-6:een. Karhuilla oli edessä varmasti puolet pidemmältä tuntuva paluumatka, selkeä tappio niskassa.