• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

FBT Pori avasi harjoitusottelusarjansa komeasti vierasvoitolla


Kuva: Tero Hämäläinen (www.UrheiluPori.com)

FBT Pori avasi harjoitusottelusarjansa komealla vierasvoitolla

FBT Pori avasi Salibandyliigakauteen valmistautumisen harjoitusotteluiden osalta perjantaina, kun joukkue matkasi Tampereelle Kooveen vieraaksi. FBT Pori voitti ottelun 7-3 (4-1, 2-1, 1-1) -lukemin.

- Ei tässä ole pullisteluun aihetta, mutta aina on mukava voittaa, FBT Porin päävalmentaja Ismo Läntinen iloitsi.

- Kaiken kaikkiaan olen hyvin tyytyväinen koko otteluun. Saimme peluutettua laajaa rintamaa, 19 kenttäpelaajaa. Muutenkin ottelun taso vastasi näkemykseni mukaan normaalia liigaottelua, molemmat joukkueet pelasivat hyvää salibandya. Liigatuomarit antoivat pelata kovaa ja rikkeisiin puututtiin asiaankuuluvasti. Liigatason tempo ja fyysisuus on harjoituskauden teemana. Vauhdissa olimme Kooveeta mielestäni jopa edellä.

- Ottelu oli hyvä avaus ja antoi hyvin kuvaa tulevasta.

Porilaisten kokoonpanosta poissa oli ainoastaan työesteiden vuoksi Jussi Taskinen ja Mikael Boelius sekä lievän jalkavamman vuoksi sivussa ollut Kari Rimpelä. Lisäksi mukana oli farmiseura USB:sta hyökkääjä Eemeli Salin ja maalissa pelasi puolestaan vakuuttavasti try out -pelaaja Petri Elo. Raumalainen Elo on ollut FBT Porin harjoitusvahvuudessa joukkueen palattua omatoimijaksolta viime maanantaina.

- Joukkueessamme on uusia pelaajia kenelle liigataso on vielä uutta, oli kuitenkin hienoa nähdä, ettei meillä sillä osalla ollut mikään ongelmia. Kaiken kaikkiaan tunnot on hyvin positiivia, joukkue pelasi parasta peliään. Oli hieno nähdä paljon yksittäisiä yksilöiden tason nostoja ja oivalluksia. Tästä on hyvä jatkaa, oikealla tiellä olemme. Nöyrästi vain, mutta hieno havaita, ettei harjoitussuunnitelmaan ole syytä tehdä muutoksia..

FBT Porin seuraava harjoitusottelu on ensiviikon torstaina Seinäjoella SPV:tä vastaan.

FBT Porin maaleista vastasivat:
Ville Salonen (2)
Joni Rokosa (2)
Tomi Pihkoluoma
Markus Lajunen
Toni Läntinen

Lue myös