FBT hävisi kenraalin niukasti TPS:lle

FBT Pori kohtasi viimeisessä harjoituspelissään TPS:n. Turkulaiset olivat parempia maalein 5-6 (0-3, 2-2, 3-1).

TPS tuli porilaisyleisön eteen torstaina vauhdikkaasti. Hyvin nopealla tahdilla vierasjoukkue oli latonut taululle kolme täysosumaa Mikko Hautaniemen, Lauri Stenforsin ja Joonas Lastusen maaleilla. Yhtäläistä näille ensimmäisen erän maaleille oli se, että kaikki tulivat kentän herrana toimineen Lasse Pajun syötöistä.

Toiseen erään kotijoukkue tuli aggressiivisemmin, ja sai lopulta TPS:n vahvan puolustuksen murrettua. Juho Miilunpalo pääsi Mikko Stenforsin syötöstä ampumaan vasemmalta laidalta FBT:n avausosuman. TPS:n Jens Riska kuittasi nopeasti, mutta FBT:n Jonne Haapasalo iski pelin 2-4:ään. Tauolle mentiin kuitenkin taas kolmen maalin karkuasetelmissa Miikka Sokan maalattua turkulaisille.

Kolmannen erän sävelet olivat selvät. TPS puolusti ja FBT haki kavennuksia. Erän toisella puoliskolla porilaiset iskivätkin pikatahtiin kaksi osumaa. Ensin Mikael Boelius osui Miilunpalon syötöstä ja muutaman minuutin päästä Miilunpalo ilmaveivasi FBT:n jo maalin päähän. TPS:n kovuus tuli kuitenkin ilmi tämän jälkeen, ja joukkue iski Jaakko Hautamäen toimesta vastahyökkäysosuman. Ottelun lopussa päästiin vielä kunnon loppukiriin, kun Tatu Ruohosen laukaus toi pelin jälleen porilaisten kannalta maalin päähän. Taistelu ei kuitenkaan riittänyt, ja TPS voitti porilaiset toisen kerran syksyn harjoituskaudella.