FBT Pori jatkaa Cupissa

FBT Pori liian kova pala HöySälle

Kolmosdivisioonassa pelaava Höyläämöntien Sähly sai kauden kohokohtansa ja syksyllä, kun FBT Pori tuli kylään Suomen Cupin neljännellä kierroksella. Höysä taisteli ottelussa mainiosti, mutta porilaisten kokemus vei lopulta voiton maalein 1-8.

Ensimmäisessä erässä edettiin melko tasaista tahtia maalien suhteen, porilaiset iskivät erän loppuun mennessä kaksi maalia höysäläisten nollaa vastaan. Toinen erä kamppailtiin samoin lukemin, ja FBT lähti kolmanteen erään 0-4 -johdossa. Etumatkaa tuli kolmannessa erässä vielä lisää, mutta hyvin taistellut kotijoukkue sai myös ansaitusti kuparisensa rikki. Erä päättyi lopulta 1-4, ja koko ottelu 1-8.

FBT Porin liigakausi jatkuu vieraskentällä. Maanantaina 25. lokakuuta joukkue matkaa Hämeenlinnan Iittala-halliin. Silloin vastassa on Trackers.