Erä kellisti FBT Porin

Kolmannen erän pikamaalit liikaa FBT:lle

FBT Pori matkasi Tapanilan Erän vieraaksi Helsingin Mosahalliin. Kotijoukkue aloitti keskiviikon kamppailu vauhdikkaasti, ja siirtyi Jani Lehtisen ja Sami Kukkolan maaleilla nopeasti 2-0 -johtoon. Maalit syntyivät 24 sekunnin sisällä toisistaan.

FBT Pori kuitenkin kavensi vielä ensimmäisessä erässä. Antti Naskali tarjoili ja Teemu Helin siirsi lukemat 2-1:een.

Toisessa erässä pöytäkirjaan merkittiin vain kaksi jäähyä. FBT-vahti Tomi Bergendahl sai kaksiminuuttisen vaarallisesta pelistä ja erän viimeisellä neljänneksellä Ilari Heikkinen istui mailaan lyömisestä kakkostaan.

Kolmannessa erässä FBT yritti vimmasti tasoitusta Jani Naumasen selän taakse. Erä kuitenkin pääsi yllättämään kesken takaa-ajon kahdella pikamaalilla. Ensin iski Pekka Ahonen, ja 23 sekuntia myöhemmin Lauri Lehtonen pääsi tempaisemaan pelivälineen Bergendahlin selän taakse. Lehtonen olikin Erän illan hahmo, ja palkittiin parhaana pelaajana. Muut mitalistit olivat maalivahdit: Naumanen sai hopeaa ja Bergendahl pronssia.

FBT Porin urakka jatkuu perjantaina kotimatolla, kun urheilutaloon matkustaa TPS. Ottelu alkaa 18.30.