• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Trackers haastaa porilaiset maanantaina


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Jatkuuko porilaisten hyvä vire?

FBT Pori on päässyt mukavaan vireeseen tappioputken jälkeen, ja on voittanut kaksi edellistä kamppailuaan. Joukkueen tärkeät pelit jatkuvat maanantaina, kun vastaan asettuu toiseksi viimeisenä sarjassa oleva Hämeenlinnan Trackers. Porilaisilla on kolme pistettä vierailijoita enemmän kerättynä, joten sarjapisteet ovat loppukautta ajatellen molemmille erittäin tärkeät. Se tulee näkymään myös joukkueen peluutuksessa.

- Olemme aika laajalla materiaalilla pelanneet tähän saakka, kolmea ketjua on peluutettu koko kauden tasapäisesti. Nyt loppukauden tärkeissä peleissä voi jo kuormittaa niitä, joilla peli kulkee, joukkueen päävalmentaja Ismo Läntinen tuumaa.

Kotijoukkue pääsee kamppailuun hyvässä terveystilanteessa. Joukkueeseen hiljattain liittynyt Teijo Vienola väläytteli jo lauantaina hyvää pelivirettään. Ainoa kysymysmerkki on ykköspyssy Miikka Läntinen, jonka pelikielto on vielä Salibandyliigan käsittelyssä. Lauantaina ottelurangaistuksen saanut Läntinen huilaa automaattisesti maanantaina kamppailun, jollei liigalta tule rangaistusta kumoavaa päätöstä.

Porilaisista viime aikoina erittäin pirteästi on pelannut Eemeli Salin, joka on ollut kovan taistelumoraalinsa ansiosta joukkueen parhaimmistoa. Salinin urakointia on ilo seurata etenkin alivoimalla, jossa mies laittaa polvea lattiaan kroppaa säästämättä. Työ palkittiin lauantaina, sillä nuorukainen iski kaksi maalia ja jakoi syötön voittomaaliin.

- Salinin pelissä on näkynyt selvästi positiivisena seikkana se, että hän pääsi vuodenvaihteessa pois armeijasta, Läntinen tuumaa.

FBT Pori vs Trackers, Porin urheilutalolla maanantaina 31.1.2011 klo 18.30

Otteluisäntänä:,
,

Lue myös