HaKi kukisti FBT Porin

FBT Pori tappioon HaKin vieraana

FBT Pori koki pahan tappion lauantaina AC HaKin vieraana, kun kotijoukkue vei häntäpään kamppailun voiton maalein 7-4 (1-2, 3-2, 3-0).

FBT Pori sai otteluun mainion alun, kun ensimmäisen erän jälkeen kotijoukkue poistui pukuhuoneen suojiin 1-2 -tappiotilanteessa. Ottelun avausmaalin iski FBT Porin Jonne Haapasalo ja porilaisten toisen iski ensimmäisen erän viimeisellä minuutilla Eemeli Salin.

Toisessa erässä kotijoukkue tuli nopeasti tasoihin, mutta Miikka Läntinen tykitti porilaiset jälleen johtoon. AC HaKi tasoitti uudestaan, ja Läntinen kuittasi illan toisellaan tilanteen 3-4:ään. Kuusi sekuntia ennen toisen erän loppua Tommi Vappula niittasi ottelun tasoihin rangaistuslaukauksella.

Kolmas erä oli AC HaKilta erittäin tehokas. Lari Lundströmin maalilla joukkue karkasi johtoon erän ensimmäisellä minuutilla, kaksikymmenminuuttisen puolivälissä Tommi Vappula iski jo toisen maalinsa rangaistuslaukauksesta ja Sasu Heino kaunisteli loppulukemat 7-4:ään.