FBT Pori jatkaa liigassa

Terävä kolmas erä ratkaisi

FBT Pori jatkaa miesten Salibandyliigassa myös kaudella 2011-2012. Joukkue voitti neljännen ja ratkaisevan karsintapelin maalein 4-5. Porilaisten suuri hahmo oli Ville Salonen, joka teki tehot 3+1.

FBT Porin ja OLS:n kolmas liigakarsintapeli eteni ensimmäisen Oulun pelin käsikirjoituksella. Maaleja tehtiin tasatahtiin ja peli
oli kotijoukkueella hyvin hanskassa. OLS siirtyi kuitenkin toisessa erässä jo 4-2 -johtoon Olli Törnbergin maalilla rangaistuslaukauksesta. Heti samalla minuutilla FBT Pori hankki myös rankkarin, maalin iski Ville Salonen.

Kolmas erä oli porilaisilta väkevä. Salonen iski illan kolmannen osuman hieman ennen erän puoliväliä. Johtoon joukkue karkasi OLS:n omalla maalilla. Epäonnekas osuma jäi lopulta ottelun voittomaaliksi.

Kolmannella voitollaan FBT Pori jatkaa liigassa myös ensi kaudella.