Jälleen viime minuutin tappio FBT:lle

Kuin perjantain toisinto

FBT Pori matkasi sunnuntaina Lappeenrantaan NST:n vieraaksi. Ottelusta muodostui lähes identtinen perjantai Koovee-kotipeliin verrattuna, mutta hieman vähämaalisempi. NST voitti ottelun viimeisen minuutin osumallaan maalein 7-6 (1-0, 4-4, 2-2)

Perjantain pelin tavoin ensimmäinen erä oli vähämaalinen, kovasta NST:n painostuksesta huolimatta vain Risto Töllikkä osui maaliin. Toisessa erässä laukaukset tasaantuivat, ja alkoi maalitehtailu. Molemmat joukkueet iskivät neljä maalia, FBT:ltä kehikkoihin osuivat Juho Miilunpalo, Benjamin Lepola kahdesti sekä Mikael Boelius. Kotijoukkueen erän sankari oli Ville Aapro, joka iski kolme osumaa.

Kolmanteen erään FBT Pori tuli hyvällä sykkeellä ja siirtyi johtoon kahdella perättäisellä osumallaan. Maalit iskivät Miikka Läntinen ja Kalle Santanen. Kotijoukkue tasoitti ensin ylivoimalla, ja viimeisellä minuutilla Jarkko Nurmela iski voitto-osuman Jarkko Saastamoisen selän taakse.

FBT Pori metsästää avauspisteitään taas kotikentällään perjantaina 30.9. Urheilutalolle saapuu tuolloin Turun Palloseura.