FBT Porille avausvoitto

FBT löysi lääkkeet vaikeaan päätöserään

FBT Pori on hävinnyt kauden aiemmat kamppailut kolmannen erän aneemisuuteen. Lauantaina Ruskeasuolla sarjanousija M-Team sai kuitenkin huomata, että porilaisilla on alkanut löytyä lääkkeet ongelmaan. FBT Pori nappasi kauden avausvoiton maalein 6-7 (2-1, 2-3, 2-3).

Kotijoukkue M-Team aloitti ottelun tehokkaasti ja iski alle kymmenessä minuutissa Jarkko Saastamoisen selän taaksen kaksi osumaa. FBT Pori kavensi avauserässä Juho Miilunpalon osumalla.

Toisessa erässä maalattiin tasatahtia. Porilaisista maaliverkkoon osuivat Benjamin Lepola, Miikka Läntinen ja Tero Saaristo, tauolle mentiin tasatilanteessa 4-4.

Kolmas erä oli vierailijoilta vahva, vaikka kotijoukkueen Eero Puranen illan toisellaan siirsi M-Teamin maalin karkumatkalle. Lepola tasoitti illan toisella osumallaan ja Miikka Läntinen siirsi porilaiset johtoon niin ikään toisellaan. Mikko Soini toi vielä kotijoukkueen tasoihin, mutta  avausvoiton riemun päästi lopulta valloilleen Mikael Boelius Tatu Ruohosen syötöstä.

Porilaisten hahmoja olivat kahden maalin Läntinen ja Lepola, kolme osumaa syöttänyt Ville Salonen ja kaksi tehopistettä keränneet Mikael Boelius (1+1) ja Rami Prokki (0+2).