FBT:lle maukas voitto Josbasta

Tero Saariston vahva toinen erä ratkaisi

FBT Pori kohtasi sunnuntaina hyvin kautensa avanneen Josban vieraskentällä. Viidestä ottelusta kuusi pistettä napannut Josba joutui kuitenkin toteamaan porilaiset paremmikseen. FBT karkasi ottelun toisessa erässä parin maalin karkumatkalle, ja joukkueen tiivistynyt puolustuspeli jätti kotijoukkueen ilman maaleja päätöserässä. Kaksi sarjapistettä matkasivat Poriin lukemin 2-5 (0-1, 2-3, 0-1).

FBT aloitti ottelussa maalinteon, kun Miikka Läntinen iski Rami Prokin esityöstä pallon ohi Mikko Kähkösen. Josba sai oivan paikan tasoitukselle erän loppupuolella, kun Mikko Niiva pääsi ampumaan rankkaria. Yritys kuitenkin epäonnistui.

Toisessa erässä maaleja iskettiin vuorotahtiin. Josba tasoitti Juhana Särkelän voimin, mutta FBT:n Tero Saaristo kuittasi erän puolivälissä. Perttu Puska nosti isännät jälleen tasoihin, mutta vain 21 sekunnin päästä Juho Miilunpalo iski takaisin. Kun Saaristo viimeisteli illan toisensa, erätauolle mentiin 2-4 -tilanteessa.

Kolmannessa erässä kotijoukkueen kirimatka venyi kolmeen osumaan, kun pallo meni omaan maaliin heti ensimmäisellä peliminuutilla. Josba ei toipunut takaiskusta enää erän aikana, ja FBT Porin kauden toinen voitto kirjattiin lukemin 2-5.