FBT jatkoon Suomen Cupissa

Cup-avaus osoittautui haasteelliseksi

FBT Pori avasi Suomen Cupin taipaleensa neljänneltä kierrokselta, vastaan asettui porilaisia isännöinyt jyväskyläläinen O2JKL. Kakkosdivisioonassa pelaava O2JKL ei kumarrellut yhtään liigavieraitaan, vaan väänsi FBT:n aina jatkoajalle saakka. Juho Miilunpalo päästi lopulta porilaiset pinteestä jatkoaikamaalillaan. Ottelu päättyi lukemin 3-4 (0-1, 1-2, 2-0, 0-1).

Kaksi ensimmäistä erää ottelu oli hyvin porilaisten hallussa. Toisella erätauolla oli FBT:llä kahden maalin johto, kun Tuomas Puisto, Ville Salonen ja Mikael Boelius olivat tempaisseet osuman mieheen. Ennakkoluuloton kotijoukkue kuitenkin tasoitti pelin kolmannessa erässä, joten FBT:llä oli edessään lähes täysimittainen iltapuhde. Miilunpalo kuitenkin iski, kun jatkoaikaa oli pelattu minuutti ja kaksi sekuntia.

Neljäs kierros koitui muutamalle liigaseuralle arpaonnen myötä vaikeaksi. Nokian KrP:n Cup loppui ensimmäiseen otteluun, kun NST haki vieraspelistä voiton. Sunnuntaina Seinäjoella kohtaavat viime vuoden Salibandyliigan finalistit SPV ja SSV, joista toisen Cup-tie loppuu tylysti heti kättelyssä.

FBT Porin tuleva viidennen kierroksen vastus Suomen Cupissa selviää tulevien viikkojen aikana.