• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

SSV haki voiton rutiinilla


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Harri Forsten hattuili juhlapelissään

SSV:n Harri Forstenilta uupui ennen Porin vierailua yksi piste 300 tehopinnan rajapyykistä. Merkkipaalu rikkoutuikin komeasti, sillä Forsten hurjasteli kolmen maalin illan FBT Poria vastaan. SSV voitti ottelun selvästi maalein 2-8 (1-1, 0-4, 1-3).

- Uskoisin, että tänään oli vauhdikas ja viihdyttävä salibandyilta. Toisessa erässä saimme hyvin vauhdin päälle, mutta FBT Pori oli alati vaarallinen vastaiskuissaan. Koko ajan piti olla hereillä, Forsten vakuutteli.

Ensimmäinen erä oli melko tasaista vääntöä. Vierailija SSV loi enemmän paikkoja, mutta Jarkko Saastamoinen kotijoukkueen maalilla pelasi huikeaa ottelua. Santtu Manner iski avausosuman vieraille, mutta FBT Pori rankaisin Mikael Järven jäähyn aikana. Rami Prokin sokkosyöttöoivallus hämäsi kaksi SSV:n alivoimapelaajaa ja Tero Saaristo sai ladata lähes tyhjiin tasoitusosuman.

Toinen erä oli selvästi vierailijoiden. Etenkin ykköskentän Harri Forsten ja Juho Järvinen olivat elementissään ja pelasivat FBT:n puolustusta rikki kerta toisensa jälkeen.

- Ensimmäinen erä oli vähän kyttäilyä, kun ei ollut tiedossa miten kotijoukkue tulee pelaamaan. Toiseen erään saimme palloa ja miehiä paremmin liikkeelle, mikä sekoitti FBT Porin merkkauspeliä, SSV:n päävalmentaja Amu Ahonen näki.

Kolmas erä oli ottelussa lähinnä muodollista pelailua. SSV iski vielä kolme maalia lisää, FBT Pori pääsi iskemään vierailijoiden nukahduksesta kavennuksen. Juho Miilunpalo löysi takatolpalta Miikka Läntisen, jolle täysosuma oli kauden kahdeksas.

- Saimme hyvällä puolustustaistelulla pidettyä ensimmäisen erän hyvänä, toisen erän alussa tuli pari helpompaa osumaa. Kolmas erä oli enää täysin sitä, että yritimme sinnitellä mukana. Vastustaja oli aika hyvä, Miilunpalo paalutti lopuksi.

Lue myös