Vapauttavan voiton kautta kohti karsintaa

Voitolla karsintaan

FBT Porilla oli ennen runkosarjan viimeistä ottelua vieraskentällä Tapanilan Erää vastaan tiukka tilanne, sillä vain piste erotti porilaiset suoralta putoamiselta. FBT ei jättänyt kuitenkaan mitään sijaa jossitteluille tai viimeisenä olleelle M-Teamille, vaan nappasi vakuuttavan 4–3 (1–2, 2–1, 1–0) voiton Erästä.

Kaksi ensimmäistä erää edettiin maalein tasatahtiin, ja kolmanteen erään lähdettiin 3-3 -tilanteesta. Porilaisten osumista oli vastannut tuohon mennessä Janne Kujansuu, Benjamin Lepola ja Toni Läntinen. Kolmannessa erässä Mikael Boelius päästi osumallaan FBT Porin piinasta ja voitto oli jälleen totta pienen tauon jälkeen. Täyden sarjapistepotin myötä joukkueen ei tarvinnut edes jännittää tulosta Seinäjoelta SPV - M-Team -pelistä.

FBT Pori matkaa näin ollen karsintapeleihin, joissa joukkue saa vastaansa todennäköisesti Indiansin, FoSun tai Ilveksen.