• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

FBT vauhti kiihtyy


Kuva: Kari Saha / UrheiluPori.com

FBT vauhti kiihtyy

FBT Pori kävi tutustumassa sunnuntaina Uudenkaupungin Pohitullin koulun saliin, kohtaamalla viime kaudella sensaatiomaisesti 1.divisioonan runkosarjaa hallinneen USB:n.
Porilaiset kukistivat isäntäjoukkueen selkein 4-9 (3-2, 1-4, 0-3) - lukemin.

Ottelun ensimmäinen erä mentiin harjoitusotteluille ominaisesti, vauhdikkaasti "coast to coast" -tyyliin. Toisessa erässä vierailijat saivat ottelun paremmin hallintaan, siirtäen vauhdin jaloista palloon. Näyttävien kuvioiden päätteeksi syntyikin mukavasti osumia, laajalla rintamalla. Ottelun kolmas erä menikin sitten täysin FBT Porin komennossa.

- Harjoituspelit on harjoituspelejä. Montaakaan peliä ei ole vielä taustalla, mutta mukavasti ollaan saatu nyt myös onnistumisia alle. Pelityylin opiskeluahan nämä on, mutta tästä on tosiaan hyvä jatkaa. Voitto on aina voitto, FBT Porin päävalmentaja Ismo Läntinen kommentoi.

- Vastustaja tiedettiin olevan kova kuntoinen. Erityistä valmistautumista ottelua varten ei kuitenkaan ollut, vaan harjoittelu pyörii edelleen normaalisti. Tämän vuoksi jalka painaa muutamilla raskaastikin, mutta se siis oli tiedossa ja ymmärrettävää sekä hyväksyttävääkin. Harjoituspelit ovat osoittaneet, että helppoja pelejä ei tule. Mikäli siimaa antaa niin varmasti vastustajat käyttävät ne kyllä hyödykseen.

- Vähän joka pelissä pelattu "eri-joukkueella". Armeija pojat oli nyt ekaa kertaa tulessa. Etenkin Ruohonen oli hyvässä vedossa. - Lisäksi erityismaininnan voisi antaa tehokaksikko Miilunpalo - Helinille. Pojat pelasivat vahvan puoluspelin ja maisteeksi saivat vielä kaksi maalia mieheen. Myös maalissa pelannut Saastamoinen esiintyi vahvasti.

FBT:n maalit:
Boelius 2+1
Miilunpalo 2+0
Helin 2+0
Salonen 1+1
Vahtera 1+0
Vienola 1+0
Mattila 0+1
Tikka 0+1
Ruohonen 0+1
Raivio 0+1
Vettenranta 0+1
Taskinen 0+1

Lue myös