Indians skalpeerasi Karhut

Karhujen matka Espooseen ei jättänyt käteen juuri mitään. Kotijoukkue Indians pelasi pirteän ottelun ja tyrmäsi vierailijansa tylyin 12-4 numeroin.

Indians aloitti ottelun erittäin vauhdikkaasti ja aloittikin maalinteon jo ajassa 2.56. Karhut tasoitti Kalle Santasen toimesta erän puolivälissä, mutta se ilo ei kauaa kestänyt. Ensin Karhuille sattui merkkausvirhe vastustajan vaparissa jonka jälkeen taululla komeili 2-1. Pian tämän jälkeen Karhujen valmennukselle sattui musta hetki vaihtovirheen muodossa. Tämä maksoi joukkueelle jälleen maalin. Indians teki vielä yhden maalin erän loppupuolella ylivoimalla. Karhut onnistuivat vielä kertaalleen aivan erän lopussa.  Ajassa 19.44 Benjamin Lepola latasi pallon maaliin Petteri Hulkon esityöstä.

Karhut sai ensimmäisen erän puolivälissä ottelun pienoiseen hallintaansa ja sai jatkettua hallintaansa vielä toisessakin erässä. Maalien merkeissä tämä hallinta ei vieläkään näkynyt, mutta Indians sitä vastoin käytti saamansa paikat. Kolmanteen erään lähdettiin Indiansin 6-2 johtotilanteessa. Toisessa erässä pelattiin ajoittain melkoista Havaiji-palloa ja oli ihme, ettei erässä nähty enempää maaleja.

Kolmannessa erässä ei nähty oikeastaan minkäänlaista kirivaihdetta Karhuilta, vaikka erä alkoikin 6-3 kavennusmaalilla. Karhujen pelaaminen meni yliyrittämiseksi ja Indians latoi pallon toisensa perään Vonkin vartioimaan Karhumaaliin. Maaleista ei voi Vonkia syyttää, sillä niin vapaasti Indians sai kävellä Karhujen maalille. Indians pelasi hyvän ja ehjän ottelun ja ansaitsi täysin voittonsa. Karhujen kehonkielestä paistoi tietynlainen tuska läpi ottelun ja ikävä kyllä etenkin kolmannessa erässä se näkyi usein myös selän suoristamisena. Suurimmaksi yksittäiseksi ongelmaksi Karhuille näyttää muodostuvan maalinteko. Joukkue tarvitsee järjettömän määrän paikkoja yhden maalin tekemiseen. Tässäkin ottelussa Karhulla oli kahteen ensimmäiseen erään reilu puolentusinaa hyvää paikkaa, mutta kun ei niin ei.

Karhujen valmennuksen mukaan Inkkarit skalpeerasivat joukkueen käyttämällä tylsää puukkoa. Aina tässä voidaan hakea syitä sieltä sun täältä, mutta kyllä se urheilussa yleensä niin menee, että paremmuus näkyy ottelun jälkeen taululla, valmennuksesta todetaan. Indians oli pelissä Karhuja kaikessa edellä. Ei tässä kuitenkaan voida jäädä murheeseen makaamaan. Maanantaina pitää aloittaa valmistautuminen Steelers-peliin. Sen jälkeen luvassa on kolmen viikon tauko, jolloin jää enemmän aikaa miettiä asioita, jotka eivät toimi ja koittaa tehdä niille jotain.

Kauaa ei karhuleirissä voida tappiota murehtia, sillä seuraava koitos käydään jo tulevana keskiviikkona kotiluolassa urheilutalolla. Tuolloin vastaan asettuu Divarin voittajasuosikki numero uno, Steelers. Steelers kärsi avausottelussaan tappion Porvoon ylpeydelle PSS:lle, joten urheilutalolla nähdään varmasti jälleen ärsytetty vastustaja.