• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Helpottava voitto Kuopiosta

Karhut päätti neljän ottelun tappioputkensa ottamalla murskavoiton Kuopiosta isäntäjoukkue Welhojen kustannuksella. Ottelun lopputulos kirjattiin Karhuille luvuin 1-8. Petteri Hulkko pyssytti maaleista puolet ja Arvid Vonk torjui 95% vedoista.


Karhut oli läpi ottelun hallitseva osapuoli. Vastustaja Welhot oli ennalta liki täysin tuntematon joukkue. Karhuilla oli tiedossa, että joukkue on nuori ja lupaava tulevaisuuden joukkue, mutta siinä olikin kaikki tieto joukkueesta. Jo pian ottelun alkamisen jälkeen kävi selväksi, että aseet Welhoja vastaan löytyisivät pallokontrollista. Toki onhan se ihan yleisestikin niin, että kun pidät palloa, on vastustajan vaikea tehdä maaleja, mutta Welhojen kohdalla siinä oli vielä ripaus ylipelaamista joukkueen ollessa pallottomana. Welhojen ylipelaaminen antoi Karhuille riittävästi paikkoja tehdä maaleja ja tällä kertaa se riitti selvään voittoon. Isäntien mahdollisuudet piilivät kavennusosuman jälkeisissä kolmessa minuutissa, jossa he saivat vähän otetta peliin. Ote ei kuitenkaan tuonut lisämaaleja ja kuihtuikin pian olemattomiin. Vielä kun Karhujen ylivoima Petteri Hulkon johdolla osoitti heräämisen merkkejä, kostautui Welhojen virheet isolla kädellä. Kolme ylivoimamaalia on hyvä missä pelissä tahansa. Tänään se auttoi joukkuetta lisäämään johtoa, joka taas toi lisää itseluottamusta. Loppujen lopuksi Karhuilta nähtiin kypsä esitys johtoasemassa, eikä joukkueen voitto ollut missään vaiheessa kunnolla uhattuna. Vielä kun maalissa pelannut Arvid Vonk pelasi unelmaottelun, torjuen yhtä lukuun ottamatta kaikki yritykset ja avaten vielä loistavasti peliä, oli eväät voitolle katetut.

Karhujen pelaajista voidaan nostaa jo mainittujen Hulkon ja Vonkin lisäksi esille Markus Lammi joka pelasi täydellisyyttä hipovan ottelun. Kaksi syöttöä, mutta ennen kaikkea nöyrää työtä kentän molempiin suuntiin auttoi joukkuetta aina Lammin ollessa kentällä. Myös ensimmäisen kokonaisen ottelunsa pelannut Ville Mattila ansaitsee kehut. Mies pelasi erittäin varman pelin Karhujen ykköskentän takana. Yleisellä tasolla jokainen kentällä käynyt Karhu pelasi tänään hyvän ottelun.

Karhut saapuvat takaisin Poriin n. klo 03 ensi yönä. Maanantai on joukkueelle merkattu vapaapäiväksi ja tiistaina palataan takaisin sorvin ääreen. Joukkueen seuraava peli on vasta kahden viikon päästä, joten nyt pelaajille jää hyvin aikaa palautua erittäin raskaasta viikosta. Joukkueen harjoittelussa tullaan ottamaan huomioon myös raskas edellinen viikko. Yhden päivän lepo ei vielä riitä kattamaan kuluneen viikon rasituksia, joten treeneissä pitää löytää sopivat harjoitteet, jotta hyöty saadaan maksimaalisesti irti. Keskittyminen etenkin alkuviikon treeneissä tullee olemaan erikoistilanteissa, joiden pitää vielä parantua, nyt kun viisikkopeli alkaa löytämään muotonsa.

Lue myös