• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Karhut jatkaa pisteiden metsästystä Forssassa


Kuva: Kari Saha / urheilusuomi.com


Karhut palaa kahden viikon tauon jälkeen kaukaloon, kun joukkue matkustaa sunnutaina Forssaan haastamaan vahvistuneen FoSun. Ottelu on todellinen neljän pisteen kamppailu, sillä joukkueet ovat sarjataulukossa peräkkäisillä sijoilla, Fosun ollessa viimeisen putoajan paikalla kolme pistettä Karhuja perässä. FoSu vahvistuu otteluun todella kovalla paluumuuttajalla, kun viime kaudella Divarin piste-ennätyksen uusiksi (59+31) tehtaillut Juha Laitila palaa Loimaalta FoSuun. Karhuissa puolestaan tuskaillaan poissaolojen kanssa, kun pikkujoulupukki on tuonut lahjaksi lähinnä lääkärintodistuksia. 

Karhujen edellinen ottelu SB Vaasaa vastaan toi yhden pisteen. Piste ei kuitenkaan Karhuja sarjataulukossa pahemmin auttanut, eikä siihen joukkueessa tyytyväisiä ollakaan. Voittoja pitää alkaa metsästämään, jotta tuskallinen sijoitus kohenisi. Joukkueen valmistautuminen otteluun on ollut hieman poikkeuksellinen, sillä joukkue piti edellisen viikon kokonaan vapaata salibandystä. Tällä viikolla harjoituksissa ei puolestaan ole kertaakaan ollut yli 13 pelaajaa. 

Rami Prokki sai alkuviikolla tylyn tuomion, kun lääkäri määräsi Prokin 3-6 kuukauden harjoittelutauolle selkärangan rasitusmurtuman takia. Aapo Ollonqvist ei ole vieläkään toipunut saamastaan nilkkavammasta, eikä Janne Kujansuukaan ole vielä pelikuntoinen. VP Kujansuulla on edelleen hengitysteissä jotain tulehdusta, eikä hänkään ole sen enempää harjoittelu, kuin pelikunnossakaan. Karhuilta puuttuvat loppuvuoden myös Mikael Lindroos, sekä mojitobaarin alla Thaimaassa makaava Ville Mattila. Riku Prokki on työkiireiden vuoksi poissa Forssasta. Harjoitusvahvuudesta on ollut pois myös Kalle Santanen ja Saku Lahtinen, mutta molempien herrojen pitäisi pelata sunnuntaina. Karhut nostaa mukaansa Forssaan vuonna 1995 syntyneen Roni Tuomelan, jotta joukkue saa kokoon kolmeen hyökkäysvitjaa. Karhut lähtee otteluun 13-14 kenttäpelaajalla. 

Karhujen joulukuu on tuiki tärkeä. Joukkue kohtaa kahdessa pelaamassaan ottelussa sarjataulukossa alempana olevat joukkueet ja voitot näistä tietäisikin pientä hajurakoa putoajien paikkoihin. Vielä kun ottaa huomioon, että vahvistunut FoSu tulee suurella todennäköisyydellä napsimaan lopuista otteluistaan pisteitä alkukautta kovempaan tahtiin, olisi tänään hyvä päivä ottaa vähän eroa forssalaisiin. Poissaoloja tai ei, voittoja pitää alkaa tulla. Urheilussa poissaoloja on aina ja vaikka ne vaikeuttavatkin niin harjoittelua kuin pelaamista, ei niiden taakse voi mennä. Sillä pitää mennä ja tulla toimeen mitä käytössä on. Urheilu on raakaa, mutta rehellistä. 

Lue myös