• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Karhut matkaa Hämeenlinnaan


Kuva: Kari Saha / Urheilusuomi.com

Karhujen taival miesten Divarissa jatkuu tänään Iittalassa kun vastaan asettuu Steelers Hämeenlinnasta. Kauden ensimmäisen kohtaamisen Steelers kuittasi nimiinsä luvuin 6-8. Ensimmäisessä ottelussa Steelersin voitto heltisi loistavalla kääntöpelillä.


Karhut on voittanut neljä perättäistä kamppailuaan ja lähteekin vierasreissulle hyvässä nosteessa. Vastustaja Steelersin pelit ovat edenneet ailahtelevasti. Ennen kauden alkua suurimmaksi nousijasuosikiksi povattu Steelers, on välillä aivan pitelemätön, kun taas toisena päivänä joukkue voi hävitä kelle tahansa. Edellisessä ottelussaan Helsingissä, Steelers taipui toiselle kauden alla nousijasuosikiksi povatulle M-Teamille niukasti 7-6. Karhut puolestaan otti selvän 12-2 kotivoiton putoamisen jo käytännössä varmistaneesta Merikoski SBT:stä. 

Karhujen kokoonpanoon ei suuria muutoksia ole luvassa. Ainoastaan Riku Prokin pelaaminen on epävarmaa. Prokki on potenut pahaa flunssaa ja saattaakin olla, että ottelu jää mieheltä väliin. Prokin puuttuminen olisi iso takaisku Karhuille, sillä mies pelasi loistavan ottelun edellisessä ottelussa maalaten kertaalleen ja ollen useassa maalissa mukana toisena syöttäjänä. Vielä kun tehotilastokin näytti ottelun jälkeen lukemaa +8, ei Prokin mahdollinen poissaolo voi olla näkymättä. 

Karhuissa tiedostetaan Steelersin vaarallisuus. Joukkue on sarjan parhaimmistoa vastahyökkäyksissä ja Karhujen tuleekin olla tarkka miten ja mihin palloa pelataan. Herrat Johansson, Parikka, Nurminen ja sarjan pistepörssiä johtava Saarinen tietävät mitä tehdä, kun pallon saavat. Joukkue kykenee myös hyvään fyysiseen peliin, joten kasetin on syytä kestää. Karhut on pelannut kaksi edellistä otteluaan ilman ainoatakaan ylivoimaa. Iittalassa odotusarvo on se, että Karhutkin pääsevät jo ylivoimaa pitkästä aikaa kokeilemaan. Niin ylivoiman, kuin alivoimankin on syytä toimia, mikäli Karhut mielivät voittoputkeaan jatkaa.

Lue myös