• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

SB Welhot revanssimielessä Poriin

Karhujen viikko huipentuu tänään sunnuntaina pelattavaan otteluun Kuopiolaista SB Welhoja vastaan. Karhuilla on alla makea voitto paikalliskamppailusta, mutta nälkää pitää vielä riittää sunnuntaillekin. SB Welhot puolestaan kaatoi eilen Forssassa isäntäjoukkue Fosun, joten voitto on alla vierailijoillakin.


Ensimmäinen kohtaaminen Kuopiossa oli yhden joukkueen näytöstä, Karhujen korjatessa voiton selvin 8-1 lukemin. Paljon on ehtinyt sen jälkeen tapahtumaan ja Welhot onkin parantanut otteitaan kuin sika juoksuaan. Tuosta ottelusta Poriin asti ei kanna kuin Welhojen valtava näytönhalu ja revanssimieli. Welhot kulkee neljän ottelun voittoputkessa. Joukkue on hakenut vieraista pisteet tuona aikana mm. sarjassa kolmantena majailevalta Sipoolaiselta ÅIF:ltä. Kotonaan joukkue leikitteli Salbaa vastaan, johtaen ottelua jo 9-0 ennen kuin antoi raumalaisille kaksi lohtumaalia. Joukkueen vire onkin hurja ja Porissa nähdään taatusti laadukas Welhot.

Karhujen loistavaa vuodenvaihdetta seurasi kaksi selvästi heikompaa esitystä. Kurssi kuitenkin kääntyi perjantaina kun Salba sai poistua Raumalle mukanaan vain paha mieli. Karhut onkin kotiotteluissaan onnistunut varsin mukavasti. Viimeisin tappio urheilutalolta on niinkin kaukaa kuin 10.11.2012. Tuolloin lopussa peliin mukaan päässyt Blue Fox onnistui jatkoajalla viemään pisteet mukanaan. Karhujen nuorten pelaajien viikonloppu on suhteellisen rankka, sillä ottelu Welhoja vastaan on herroille Lepola, Mäkelä, Salo, Kujansuu ja Santanen jo kolmas kolmeen päivään. Nuorukaiset olivat eilen ottamassa Indiansin päänahkaa A-nuorten SM-sarjaottelussa. 

SB Welhojen paras pistemies Olli Taskinen (17+13) on Karhujen Jussi Taskisen uuden harrastuksen sukututkimuksen mukaan, suurella todennäköisyydellä jotain sukua Porin Taskiselle. Tassu lupaakin ottaa etäsukulaisensa isälliseen dominointiotteeseen. Pisteiden valossa Porin Taskinen (2+1) ei Kuopion vastaavalle pärjää, mutta koko suvun edestä komeutta saanut Tassu pystynee viemään tämän kaksinkamppailun Adonismaisen olemuksensa aiheuttamaa hämmennystä hyväksi käyttäen.

Ottelu alkaa urheilutalolla klo 17 vaikka Satakunnan Kansa jälleen muuta väittääkin. 

Lue myös