Welhot vei pisteet mukanaan

Karhujen ottelu Kuopiolaista Welhoja vastaan päättyi niukkaan 3-4 tappioon. Karhut johtivat ottelua 1-0 ja 2-1, mutta joutuivat lopulta taipumaan. Ottelu ei mitään suurta urheilujuhlaa tarjonnut, sillä sekä kotijoukkueen, että vierailija Welhojen peli vaikutti jotenkin väsyneeltä koko ottelun ajan. Vaikka joukkueet suhteellisen hyvin liikkuivatkin, jotain jäi puuttumaan, tai siltä se ainakin tuntui. Kahden erän jälkeen tilanne oli vielä 1-1, mutta vierailijoiden kolme onnistumista päätöserässä riitti tällä kertaa voittoon. Kuopiolaisten voiton takuuna oli erittäin kovalla prosentilla onnistuminen paikoista, sekä maalissa pelanneen Petri Leschin ilmiömainen peli. Lesch otti ottelussa tukun huipputorjuntoja ja kun Lesch ei pallon tielle ehtinyt, oli osoite useimmiten tolppa. Karhut laukoivat pallon ottelun aikana lähemmäs kymmenen kertaa maalirautoihin. Karhujen kaikki maalit viimeisteli Petteri Hulkko.

Kaksi ensimmäistä erää mentiin erittäin vähämaalisesti. Karhut johtivat ensimmäisen erän jälkeen 1-0, mutta ilman huippuvireistä Leschiä tilanne olisi voinut olla jopa 5-0. Toinen erä puolestaan oli vierailijoiden ja vaikka kolmanteen erään lähdettiin tasalukemista 1-1, olisi Welhot paremmalla viimeistelyllä voinut lähteä kolmanteen erään selvähköstä johdostakin. Kolmannessa erässä Hulkko aloitti maalinteon vieden Karhut uudelleen johtoon, mutta seuraavat kolme maalia merkattiin vierailijoille. Hulkko kavensi ottelun vielä reilu viisi minuuttia ennen loppua, tuoden Karhut takaisin peliin mukaan. Ottelun loppu pelattiin käytännössä vain yhteen päähän, kun Karhut koittivat väkisin saada pelin tasoihin. Paikkoja siihen oli useampiakin, mutta tällä kertaa maaliraudat ja Lesch pelastivat Welhot.

Ottelun parasta antia ja samalla erittäin harvinaista herkkua oli eurajokilaisen Miikka Lähdesmäen ja vaasalaisen Johan Rönnqvistin onnistunut tuomaritoiminta. Tämä oli yksi niistä harvoista otteluista, kun tuomaripari pyrki pysymään taustalla antaen pelaajien keskittyä pelaamiseen.