Karhut tarjoili Virolle kylmän kylvyn

Karhujen kauden ensimmäinen harjoitusottelu pelattiin Tallinnassa, jossa vastaan asettunut Viron B-maajoukkue joutui toteamaan Karhut liian vahvaksi. Ottelu päätyi lopulta tyrmääviin 13-0 lukemiin.

Ensimmäinen erä oli Karhuilta vielä aikamoista sählyä. Joukkueesta näkyi aika selvästi läpi se, että pelaajat pääsivät ensimmäistä kertaa kuukausiin pelaamaan oikean pelin. Toiseen erään Karhut aktivoivat peliänsä ja tulostakin alkoi syntymään. Karhujen onnistui pitää pelin kontrolli koko loppuottelun itsellään, eikä ensimmäisessä erässä Virolle useita hyviä paikkoja tarjoillut onneton syöttöpeli enää toisessa ja kolmannessa erässä näkynyt juurikaan Karhujen pelissä. Vaikka ottelu käytännössä jo toisessa erässä ratkesi, oli mukava huomata, ettei vastustaja luovuttanut missään vaiheessa peliä. Tämä auttoi myös Karhuja, eikä joukkueen tekemisestä juurikaan loistanut selvä paremmuus, siis mitenkään negatiivisesti. Joukkue pelasi ottelun täysillä loppuun asti. Siistisä ottelussa ei nähty kuin yksi jäähy, joka tuokittiin Virolle. Karhut sai ylivoimansa nopeasti toimimaan, Rami Prokki toimitti pallon takatolpalle josta Tikan poika laittoi sen sisään.