• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Haastattelussa Saku Lahtinen

Ingvar Kampradilla ja Saku Lahtisella on jotain yhteistä. Ei, se ei ole natsitausta, se olkoon Ingvarin yksinoikeus. Yhteistä löytyy esiintymispuolella. Kumpikaan herroista ei mielellään paistattele salamavaloissa, vaikka siihen syitä olisikin. Toimituksemme tutkiva ja tonkiva journalisti Pexi onnistui ahdistamaan Lahtisen nurkkaan ja pakottamaan tämän haastatteluun. Kuvaa Lahtinen ei kuitenkaan antanut itsestään ottaa. Lahtisen olemus koko haastattelun ajan oli lähinnä pois pyrkivä ja suurin osa vastauksistakin tuli yhdellä sanalla, välillä jopa kirjaimella. Toki pienellä puristamiselle, vastauksille saatiin pientä jatkoa. Kuinka paljon Pexi sai irti mystisestä Lahtisesta, lue haastattelu ja päättele itse.


Sinulla on pientä jalkavammaa Suomen Cupin jäljiltä. Kuinka koipi jaksaa?
- No paljon paremmalta mitä lääkärit alkuviikosta lupasivat. Tiistaina kipsattiin ja keskiviikkona se otettiin pois. Nyt ei tarvitse enää käyttää edes keppejä ja treenatakin voi kevyesti.

Vähänkään salibandya seuraavat tietävät potentiaalisi pistää pallo pussiin. Kotiotteluissa ei kuitenkaan ole vielä osunut, vieraissa sen sijaan neljästi. Jännittääkö kotipelaaminen?
- En osaa sanoa mikä tuohon on syynä. Ei mua kyllä kotipelit jännitä sen enempää ku vieraspelitkään.

Karhujen sarjaohjelma on ollut alun osalta aika haastava. Vastaan on asettunut jo useampi ennakkosuosikki. Miten kauden alku on sujunut ykköskentän vasemman laiturin silmin?
- Ailahtelevasti. Ekassa pelissä tuli paljon onnistumisia ja toisissa peleissä en oo saanu mitään aikaan. Jos nyt loukkaantumisen jälkeen alkais peli taas kulkemaan.

Minkä vähimmäistavoitteen herra Lahtinen Karhuille takaa, kun Divarin runkosarja on pelattu?
- Vähintään kolmas. Liiganoususta pelataan

Mikä on sinun unelmakenttäsi, saat käyttää entisiä ja nykyisiä Karhuja?
Benjamin Lepola - allekirjoittanut - Rami Prokki
        Kalle Santanen      -         Riku Prokki

Tutkivan ja tonkivan journalistimme pöytälaatikossa on jo pitkään lojunut yleisöltä ropisseita kysymyksiä. Kysymyksiä varta vasten sitä päivää ajatellen, että Lahtiselta onnistutaan lausunto saamaan. Vastauksen Lahtinen suostui antamaan kolmeen kysymykseen, joista kaksi taattua Napakymppi -kamaa. Emme paljasta kysyjien nimiä, emmekä sukupuolta.

Millainen nainen saa sinut syttymään? Nimim. B.L Jyväskylästä
- Säbätyttö (vastatessaan Lahtisen silmät hehkuivat ja posket punottivat kuin syksyinen omena)

Asutko a) porukoilla vai b) porukat asuu sun luona? Nimim. VeeTee äestäjänkadulta
- a

Vectrasi on tuttu näky Porin illoissa ja etenkin Kespan nurkissa. Tiedätkö kaikki Porin liikennevalot ja niiden vaihtumiset ulkoa? Nimim. VeeTee
- En, mutta kartanlukijani Raimo (Rami Prokki) tietää

Tässä vaiheessa Lahtinen keskeyttää haastattelun ja pakenee ovelasti paikalta. Valot oli muuten vihreällä Lahtisen karatessa.

Lue myös