Karhujen tie vie Vaasaan

Karhujen haasteet jatkuvat tänään Vaasassa jossa vastaan tulee Divarin ehdoton voittajasuosikki, paikallinen SB Vaasa. Vaasalaiset ovat sarjataulukossa tällä hetkellä toisina, mutta vain pisteen Salbaa perässä. Vaasalla on peli raumalaisia vähemmän pelattuna. Voitolla joukkue nousisi takaisin sarjan ykköseksi, joten vaikeaa tulee Karhuilla olemaan sarjan ennakkosuosikin kanssa.

Karhut kaipaavat pisteitä vähintään yhtä kipeästi kuin isäntänsä, sillä joukkue on tällä hetkellä tasapisteissä putoamisviivan alapuolella olevan FBC Turun kanssa. Vain maaliero pitää Karhut viivan paremmalla puolella. Myös LaSB hengittää hikisesti Karhujen niskaan, sillä lammilaiset ovat vain pisteen porilaisia jäljessä. Isoja pisteitä luvassa Vaasan illassa, molemmille joukkueille.

Kauden ensimmäisessä ottelussa Porissa, vaasalaiset olivat joka osa-alueella porilaisia edellä. Tuon ottelun Vaasa voitti 9-4. Karhut teki kolmannessa erässä kaksi maalia ylivoimalla ilman maalivahtia, vaasalaisten keskittyessä jo oman maalin varjeluun. 9-2 lukemat kolmannen erän puolessa välissä kertoivat kuitenkin joukkueiden sen hetkisen tasoeron. Suurimpana Karhun kurittajana tuolloin toimi Joona Kukko joka naputti pisteet 1+3. Kukko on vaasalaisten paras pistemies naputeltuaan makeat tehot 19+27. SB Vaasa sai pitää SPV:stä tulleet farmiavut Niko Mäkelän ja Sami Kujalan loppukauden ajan. Herrojen panos on vaasalaisille varmasti tärkeä.

Kalle Santanen ja Jere Tuovila palaavat Karhujen kokoonpanoon, mutta Mikael Boelius on edelleen poissa. Santanen ottaa paikkansa Tatu Ruohosen vierestä, Tuovila pelaa kolmoskentän laidassa. Muutoin ketjumuutoksia ei nähdä. Nälkää Karhuilla riittää, mutta riittääkö se pisteille asti selvää ennakkosuosikkia vastaan jää nähtäväksi. Ottelu alkaa klo 18:30 Botnia-hallissa.