• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Salibandy ja vedonlyönti

Salibandy ja vedonlyönti

 

Karhumiehillä kausi 2013-14 ei mennyt aivan putkeen, joten seuraavaksi yritetään ponnistaa II divisioonasta takaisin divariin. Viimeisen runkosarjan pelin vei FBC Turku ja Karhun sarjataulukkoon merkittiin 19 pistettä. Vaikean kauden jälkeen onkin hyvä ponnistaa uuteen kauteen ja lähteä hakemaan uudelleen paikkaa pääsarjasta.

 

Kulunut kausi ei miesten joukkueelle ollut suotuisin, naisilla sen sijaan meni loistavasti. Sarjataulukossa kausi päättyi naisten I-divisioonassa neljänteen sijaan ja ero korkeampiin sijoihin oli hiuksenhieno.

 

Karhut kannattaa siis pitää mielessä ja nousua Divariin odotellessa voi tutustua netin vedonlyöntitoimistoihin. Netticasinoiden vedonlyöntilistoilla ovat salibandyn tärkeimmät sarjat, kuten Suomen Salibandyliiga sekä joitakin ykkös- ja kakkos-divisioonan otteluita. Kertoimet ovat ulkomaisten palveluntarjoajien sivuilla yleensä ottaen paremmat kuin suomalaisessa vedonlyöntipalvelussa ja kaikki pitkävetokohteet ovat pelattavissa myös yksittäin.

 

Koska salibandy ei ole vielä yleisesti yhtä suosittu laji kuin jalkapallo tai jääkiekko, vedonlyöntikohteiden tarjonta on vielä verrattain suppea. Mutta yhä useampi vedonvälittäjä on ottanut salibandyn pelilistoilleen, joten on hyvinkin todennäköistä että ajan myötä kohteet lisääntyvät ja monipuolistuvat vielä entisestään.

 

Kertoimet ulkomaisilla vedonvälittäjillä ovat paremmat kuin kotimaisten välittäjien ja onkin vielä vedonlyöjän onni, että salibandy on kohtalaisen harvinainen laji veikkausmaailmassa. Tämä nimittäin tarkoittaa, että vedonlyöntitoimistojen tuntemus salibandysta on rajoittunutta, jolloin kertoimet saatetaan laskea virheellisesti -eli pelaajan kannalta edullisesti.

 

Kuten muidenkin lajien vedonlyönnissä kannattaa salibandyn vedonlyöjän vertailla netin vedonlyöntitoimistoja keskenään. Lähes poikkeuksetta toimistot tarjoavat uusille vedonlyöjille huomattavia bonuksia, joiden avulla pystyy ensimmäisille vedoille panostamaan reippaammin kuin ilman bonusta.

 

Vetoa voi nykyään lyödä myös kännykällä tai tabletilla, koska ilahduttavan moni vedonlyöntitoimisto on laajentanut palveluitaan mobiiliasiakkaille. Lisäksi mobiiliasiakkaat saavat usein erillisiä bonuksia käyttöönsä.

Lue myös