Karhut helposti 1. divisioonan nousukarsintojen toiselle kierrokselle

Karhut voitti AFC Hirvensalon otteluvoitoin 2-0 nousukarsinnoissa. Ensimmäinen osaottelu Porissa päättyi 13-4. ja Turussa Porilaiset voitti ottelun 7-3. Molemmissa otteluissa Karhut loi paikkoja useampaankin maaliin, mutta viimeistely ei ollut kohdillaan. Voitot tuli kuitenkin selkeällä pelillä.
Ensimmäisessä ottelussa Porissa Hirvensalo karvasi kovalla jalalla jopa kolmella miehellä. Juoksuvoimainen Hirvensalo jaksoi painaa päätyyn asti 3 erää, mutta Karhut puhkoi helpohkosti kovan karvauksen. Oli selvästi havaittavissa että vanhat pelimiehet lämpenevät vasta tosi peleissä, vaikkakaan Karhuissa ei vanhoja pelaajia pelaakkaan, muutamaa tapausta lukuun ottamatta. Parhaat pistemiehet ottelussa oli Mikael Lindroos tehoin 3+1,  Rami Prikki tehoin 2+2 ja Tomi Jerkku 2+1. Rasmus Österman otti 26 torjuntaa. ottelu oli ehjä suoritus eikä Porilaisten peliin tullut notkahduksia. Asenne ja ilme oli hyvä.

Turussa toisessa osaottelussa Samppalinnassa Hirvensalo oli oppinut, että ei kannata karvata kolmella miehellä ylhäältä, ja pelasikin rauhallisemmin puolustamalla. Ensimmäinen erä olikin ehkä yllätys Karhuille muuttuneen taktiikan vuoksi, ja erä päättyikin 1-1 lukemiin. Paikkoja oli kyllä ratkaista peli jo ensimmäisessäkin erässä.
Toinen erä alkoikin sitten karhujen komennossa.  Alle kolmessa minuutissa oli jo 3-1 johto, ja puolessa välissä johdettiin jo 5-1. Ottelu kääntyi ja Hirvensalo oli pakotettu taas karvaamaan ja juoksemaan täysillä. Muutamia vastahyökkäyksiä lukuun ottamastta, Karhut hallitsi erää selkeästi
Pientä pelaajien lämpenemistä oli, mutta pää pysyi kylmämä ja ottelu voitettiin 7-3 numeroin. Mahdollisuuksia oli tehdä koko ottelussa 10-15 maalia enemmän, mutta säästeltiin maaleja tuleviin koitoksiin. Molemmat ottelut olivat hyvää peliä ja näytti sen että Karhut pystyy pelaamaan näyttävää ja hyvää salibandya. Parhaat pistemiehet ottelussa olivat Petteri Hulkko 2+1 ja Rami Prokki, tuomas Puista Tomi Jerkku ja Mikael Lindroos, kaikki 1+1 tehoin.

Karsinnat jatkuu kakkosvaiheella jolloin vastaan tulee Etelä-Suomen lohkon kakkonen, eli luultavasti Tiikerit. Kuja on jo skautannut joukkueen, joten odotetaan voittoisaa karsinnan jatkoa. Pelipäivä ottelulla on alustavasti lauantai 28.3 klo 16.30. Tämäkin sarja pelataan paras kolmesta menetelmällä.