• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Karhut saa keskiviikkona vieraita Lammilta


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Porin urheilutalolla nähdään jälleen keskiviikkona Divari salibandyä, kun kotijoukkue Karhut saa vastaansa Lammin Salibandyn. Karhut on aloittanut kautensa Divarissa pirteästi voittaen pelaamistaan kolmesta ottelustaan kaksi. Edellisessä pelissä kärsityn tappion myötä joukkue onkin entistä nälkäisempi metsästämään kauden kolmatta voittoaan.

Vierailija LaSB aloitti kautensa jatkoaikavoitolla paikallisottelussa Steelersiä vastaan. Tuon voiton jälkeen joukkue on pelannut vielä kolme ottelua. Joukkueen on kerännyt neljässä pelaamassaan ottelussaan yhden sarjapisteen porilaisia enemmän. Joukkueen alkukauden onnistujia ovat olleet viime kauden tapaan Roope Kainulainen (4+4) ja Tino Nivala (2+6). Alkanut kausi on seuralle kolmas Divarissa. Karhut on kohdannut Lammin kaksi kertaa Divarikentillä kaudella 2013-14, molempien otteluiden päätyttyä vierasjoukkueen voitoksi. Tuolloin tiukasti porilaisten kanssa sarjapaikasta taistellut Lammi säilyi ensimmäisenä joukkueena Divarissa. Viime kaudella LaSB puolestaan paransi otteitaan huomattavasti. Runkosarjassa joukkue ylsi hienosti kolmannelle sijalle voittaen kauden 26 ottelustaan peräti 17. Pudotuspeleissä matka kuitenkin tyssäsi puolivälieriin SB Welhojen jatkaessa kauttaan.

- Kokonaisvaltaisesti tarvitsee lähteä parantamaan viikon takaisesta. Varsinkin ottelun alkuun täytyy saada jalat ja pää mukaan paremmin. Helsingissä tehtiin aivan turhan paljon hankalia ratkaisuja helpon pallon liikuttamiseen sijaan, nyt on vain pelattava suoraviivaisempaa ja yksinkertaisempaa salibandyä. Vastustaja lienee kuitenkin aivan sarjan eliittiä. Sopiva sekoitus nuoruutta ja kokemusta. Uskonkin että nähdään vauhdikas ja viihdyttävä ottelu Urheilutalolla, kommentoi kotijoukkueen valmentaja Pekka Nylund.

- Erityisesti ylivoimapelaamisen on syytä parantua viikon takaisesta. Erä Akatemiaa vastaan meni puskemiseksi ja laukaukset jäi puuttumaan. Tällä osa-alueella on mentävä eteenpäin jos halutaan peli voittaa, Nylund jatkaa.

Keskiviikon pelissä erikoistilanne pelaaminen nousee jälleen avainasemaan. Karhujen YV toimi kahdessa ensimmäisessä ottelussa hyvin ja etenkin tehokkaasti. Edellisessä pelissä joukkue otti kuitenkin takapakkia tuolla osa-alueella. Nyt Lammia vastaan YV:n on onnistuttava, mikäli joukkue haluaa ottelusta voiton itselleen. LaSB on ollut kauden jokaisessa pelissä tehokas erikoistilanteissaan. Mainittakoon eritoten kauden toinen ottelu Joensuussa, jossa joukkue oli 47 peliminuutin kohdalla vielä 7-2 häviöllä, mutta lopulta nousi tasoihin. LaSB iski kaikkiaan viisi maalia viimeiseen 11 minuuttiin, yhden ylivoimalla ja perätä neljä kertaa joukkue onnistui maalinteossa ilman maalivahtiaan.

Keskiviikkona on siis Porin urheilutalolla luvassa taas hyvää salibandyviihdettä, joten kannattaa tulla paikalle kannustamaan Karhut voittoon.

Karhut-LaSB, keskiviikkona 7.10.2015 Porin urheilutalolla kello 18:30 alkaen.

Lue myös