• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Karhut matkaa lauantaina Sipooseen


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Karhujen matka Divarissa jatkuu lauantaina vierasottelulla Sipoossa. Vastaan asettuu kolme ottelua tällä kaudella pelannut ÅIF. Lauantai-illan kotijoukkue on saalistanut pelaamistaan kolmesta ottelusta kolme sarjapistettä. Joukkue majaileekin sarjataulukossa sijalla kymmenen. Karhujen saalis pelaamistaan neljästä ottelusta on neljä pistettä, jolla irtoaa kahdeksas sija.

ÅIF aloitti kautensa vieraskentällä Steelersiä vastaan 5-5 tasapelillä. Tuon jälkeen joukkueella alkoi neljän kotiottelun putki. Kahdesta ensimmäisestä kotiottelusta saldona oli voitto ja tappio. Pirkat kaatui selvin 13-7 numeroin. Blue Fox puolestaan haki pisteet viime sunnuntaina Sipoosta maalein 4-1.

ÅIF:n tehokkainta osaa on ollut Blackbirdsistä siirtynyt Mikko Piippo, sekä Janne Oinonen. Molemmat hyökkääjät ovat saalistaneet yhteensä kuusi tehopistettä.

Karhujen hyvin alkanut kausi on puolestaan jatkunut viimeisessä kahdessa ottelussa tappioiden sävyttämänä. Joukkueen iloinen hyökkäyspeli on ollut hukassa ja erikoistilanteet sen ohella tehottomia.

- Tärkeä peli tulossa lauantaina. åiffi on varmasti vaikeasti voitettava joukkue kotihallissaan, mikä on melkoinen luola. Meidän täytyy pystyä haastamaan åiffia jalalla ja pelinopeuden on oltava korkealle tasolla, niin eiköhän sillä taistella voitosta Sipoossa. LaSB pelissä oli jo paljon hyvää pelaamista. Täytyy lähteä siitä että peli ja pää pysyy kasassa koko pelin ajan. Erikoistilanne pelaamisessa täytyy päästä vastustajan kanssa vähintään samalle tasolle jatkossa, parissa viime pelissä on tullut kuokkaan tällä osa-alueella ja pahasti, kommentoi Pekka Nylund pelin alla.

Karhut lähtee peliin lähes samalla kokoonpanolla mitä keskiviikkona nähtiin Porissa.

- Petteri Hulkko jatkaa loukkaantuneiden listalla ja Heikki Vanhatalo on sotimassa, muuten peliin lähdetään parhaalla mahdollisella rosterilla, jatkaa Nylund.

Lauantain ottelu Sipoossa alkaa kello 18.00 ja ottelun tapahtumia voit seurata tilastopalvelun kautta.

Lue myös