• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Kauden ensimmäinen tuplaviikonloppu alkaa pohjoisessa


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Karhujen kauden ensimmäinen tuplaviikonloppu alkaa lauantaina, kun joukkue matkaa Limingan Niittomiesten vastustajaksi. 

Karhut aloitti kautensa kahdella voitolla. Tämän jälkeen joukkueelle tuli parin ottelun tappioputki. Siitä joukkue on nyt noussut kahdessa viime ottelussa tuloksellisesti nousu suuntaan. Viime pelissä Karhut palasi voittokantaan, kun Porissa vieraillut SB Welhot kaatui lopulta 11-9 numeroin.

Lauantainen vastus LNM on puolestaan sarjataulukossa pisteen erolla Karhujen yläpuolella. Joukkue aloitti kautensa hienosti neljän ottelun voittoputkella. Tuona aikana kaatuivat KeLy, SBS Wirmo, Erä Akatemia ja SB Vaasa. Joukkueen kaksi viimeistä ottelua ovat kuitenkin päättyneet Niittomiesten kannalta huonosti, sillä sekä vierailut Lammille ja Sipooseen eivät ole kartuttaneet pistepussia. Varmaa on siis että kolmen vierasottelun jälkeen kotikentälleen palaava LNM ei tule antamaan Karhuille mitään ilmaiseksi.

Niittomiesten tehot ovat jakaantuneet tasaisesti koko joukkueelle. Joukkueen sisäisen pörssin piikki paikkaa pitävät tehoilla 5+3 Atte Savolainen ja Jari Karjalainen. Alku kauden aikana tehokkaasti toiminut Karhujen ylivoima pitää olla tehokasta, sillä LNM on ottelut kolmanneksi vähiten jäähyjä pelaamissaan otteluissa. Ylivoimaa ei siis todennäköisesti ole montaa kertaa tarjolla.

- Rankka viikonloppu edessä. Lauantaina ajellaan pelaamaan Niittomiehiä vastaan Liminkaan. Sunnuntaina kohdataan kotona sarjakärki Blue Fox. LNM:stä ei ole oikein tarkkaa mielikuvaa. Sarjassa näyttävät olevan samoilla sijoilla meidän kanssa. Tämän perusteella voisi odottaa aika tasaista vääntöä. Tärkeintä olisi saada pelin alut toimimaan taas samaan malliin mitä kauden parissa ekassa pelissä. Viime peleissä on ollut vaikeuksia saada pelin päästä kiinni heti alusta alkaen. Lauantain reissulta on poissa pirteästi kauden aloittanut Otto Riihimäki, kommentoi Karhujen valmentaja Pekka Nylund.

Karhujen lauantainen vierasottelu Limingan Liikuntahallilla alkaa kello 18.00. Ottelun kehittymistä voi seurata tulospalvelun kautta. Sunnuntaina Karhuilla on vuorossa kotiottelu Blue Foxia vastaan. Tule siis Porin urheilutalolle sunnuntaina kello 17.00!

Lue myös