Karhut vei sarjanousijoiden kohtaamisen

Karhujen kauden toinen tuplaviikonloppu alkoi erinomaisesti. Joukkue otti sarjanousijoiden kohtaamisessa täydet pisteet 7-4 voiton myötä.

Ottelun avauserä oli varsin tarkkaa pelaamista. Hyville maalipaikoille ei kumpikaan joukkue pahemmin päässyt. Erä edetessä Karhut sai pallollista peliä haltuunsa ja onnistuikin sen myötä testaamaan KeLyn maalilla pelannutta Jesse Kamulaa. Avausmaalia yleisö sai kuitenkin odottaa aina erän loppuhetkille asti. Ajassa 17:27 maaliverkkoja ensimmäisenä pääsi heiluttamaan Karhujen Tuomas Puisto. Karhujen johto ei kuitenkaan kestänyt kauaa, sillä jo seuraavassa vaihdossa KeLyn Esko Seppälä tasoitti pelin.

- Otto hoiti hienosti hyökkäyspäässä peliä ja taisi saada myös maaliini syöttöpisteen. Hyvin pelasi nuori poika tänään, kommentoi Karhujen avausmaalin tehnyt Tuomas Puisto.

Toinen tarjosi kaikkiaan viisi maalia ja samalla se nousi ottelun ratkaisevaksi eräksi. Jussi Reko aloitti erän Karhujen kannalta positiivisesti. Hieno takakulmaan uponnut maali vei kotijoukkueen 2-1 johtoon. Jälleen kuitenkin maalin jälkeinen vaihto kummitteli. Kaamea hyökkäyspään harhasyöttö ja KeLyn Toni Luokkanen yksin laidasta läpi. Pallo verkkoon ja peli oli taas tasan. Karhut oli kuitenkin toisessa erässä tehokkaampi viimeistelyssään. Juha Tikka, Kalle Kujansuu ja Ville Salonen onnistuivat kaikki maalinteossa. Erä lopulta Karhuille selvin 4-1 numeroin. Porilaisjoukkueen maalilla pelannut Tomi Bergendahl torjui erän aikana kaikkiaan 10 kertaa.

Päätöserän alku oli Karhuilta hieman liian passivista. Vierailija pääsi peliin paremmin mukaan ja onnistuikin lopulta kaventamaan erän alku minuuteilla tilanteeksi 5-3. Vieraiden liika höntyily kuitenkin kostautui ja Karhut iski pallon kahdesti nopealla tahdilla KeLyn verkkoon Saku Lahtisen ja Rami Prokin toimesta. Eerik Lukkari onnistui vielä erän päätöspuoliskolla kaventamaan päätösnumeroiksi 7-4.

- Aika tasapaksu vääntö oli tänään. Kuitenkin tärkeä voitto meille. Mitään isompia hienouksia ei tänään tarvittu. Ylivoima oli taas tehotonta, sitä pitää parantaa, kommentoi Karhujen valmentaja Pekka Nylund.