• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Paluu Karhuihin - Niko Järvenpää


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Nimi:
Niko Järvenpää

Pelipaikka:
Puolustaja/hyökkääjä

Pelinumero:
44

Olen 20-vuotias ulvilalainen. Tällä hetkellä työskentelen K.T.Tähtisellä. Myöhemmin on tarkoitus lähteä opiskelemaan. Aloitin salibandyurani Karhuissa 8-vuotiaana. Olen pelannut myös yhden kauden Kooveen B-junioreissa Jassen ja Ronin kanssa.

Olen myös harrastanut futista 4-vuotiaasta, aina A-junioreihin asti. Aloitin futiksen Ulvilassa, josta siirryin 14-vuotiaana MuSaan pelaamaan. A-juniori ikäisenä siirryin FCJazziin, jossa pelasin vielä kaksi kautta.

Miksi pelinumero 44?
Numero 44 oli ensimmäinen peliurani numero,jonka valitsin ja se on tuntunut hyvältä valinnalta.

Paras muisto tähän mennessä salibandyuraltasi?
Ylivoimaisesti paras muistoni on C-juniori ikäisenä saavutettu SM-hopea Helsingissä. Finaalissa vastustajana oli Tapanilan Erä. Silloin Erän joukkueessa pelasi nykyään NHL:ssä tunnettu Teuvo Teräväinen.

Miten Järvenpään poika muuttui Tampereella?
Tampereella pelatessa kehitystä tapahtui pelillisesti, sekä fyysiset ominaisuudet kehittyivät. Treeneissä oli aina paljon jengiä ja kova tempo ja se edes auttoi kehittymään pelaajana.

Millaista on ollut palata takaisin Karhujen riveihin?
Olen todella innoissani, kun palasin takaisin kasvattajaseuraani. Suurin osa pelaajista on jo minulle ennestään tuttuja ja se helpotti seuraan paluuta.

Tavoitteet tälle kaudelle?
Henkilökohtaiset tavotteeni ovat parantaa omaa peliä ja samalla pitää tasaisuuden läpi ottelun. Joukkueena olisi hienoa päästä pelaamaan playoffeihin.

Kolme nopeaa:
1) Taklaus vai poikkari
Taklaus

2) Ylä- vai alakulma
Yläkulma

3) Voimalla vai taidolla
Voimalla

Lue myös