• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Karhut saa vieraita Mynämäeltä


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Karhujen ottelut Divarissa jatkuvat keskiviikkona, kun joukkue saa vastaansa Porin Urheilutalolla SBS Wirmon Mynämäeltä. Keskiviikon ottelu aloittaa samalla toisen puoliskon tämän kauden Divarista.

Joukkueet kohtasivat toisensa avauskierroksella Mynämäellä. Porilaisjoukkue sai kauteensa erinomaisen startin kukistamalla Wirmon lopulta maalein 10-4. Wirmon kausi alkoi joukkueen kannalta heikosti. Kauden kuudesta ensimmäisestä ottelusta joukkue poistui tappio niskassaan. Vasta seitsemäs peli toi joukkueelle voiton. Nyt Wirmo pääsee otteluun kahden voitokkaan ottelun siivittämänä.

Joukkueen ehdoton tehopelaaja on ollut Joakim Ervast. Ervast johtaa joukkueen sisäistä pistepörssiä seitsemän pisteen erolla Antti Vuoriseen. Maaleja Ervast on iskenyt kaikkiaan 16 kappaletta. Maalinsuulla torjuntavastuun on kantanut lähes yksin Aleksi Vainio. Vainion torjuntaprosentti 10 pelatussa ottelussa on 78.22%.

- Kauden ensimmäistä kohtaamista ei kannata turhaan muistella, Wirmo on päässyt hyvään lentoon vaikean alun jälkeen. Meidän on syytä pystyä pelaamaan aktiivisesti pallollisena ja pallottomana, silloin uskon pisteiden jäävän Poriin. Wirmolla on muutamia vaarallisia yksilöitä, joiden kanssa on oltava tarkkana, mutta tiiviillä joukkuepelaamisella homman pitäisi hoitua, kommentoi Karhujen valmentaja Pekka Nylund.

Karhut lähtee kotiotteluunsa puolestaan tappio niskassa. Joukkueen edellinen ottelu pelattiin Hämeenlinnassa marraskuun 21. päivä. Tuolloin Steelers kaatoi porilaisryhmän varsin selvin 12-6 lukemin.

- Terveystilanne on joukkueessa parempi. Mikael Lindroosin sairastelut on ohi, päättää Nylund.

Sarjataulukossa porilaisjoukkue on ennen keskiviikon ottelua sijalla viisi. Pelaamistaan 13 ottelustaan Karhut on onnisunut voittamaan kahdeksan. Eroa tällä hetkellä pudotuspeliviivaan on kuusi pistettä.

Kannattaa myös muistaa Kahvila Porittaren erinomaiset valikoimat urheilutalolla. Huomenna tarjouksessa sämpylä tai reissari ja 0,5 l juoma yhteensä 4 euroa.

Karhujen kotiottelu alkaa Porin urheilutalolla keskiviikkona kello 18:30. Keskiviikon ottelu on samalla Karhujen viimeinen kotiottelu vuoden 2015 aikana, joten nyt viimeistään kannattaa tulla paikanpäälle kannustamaan Karhut voittoon.

Lue myös