Karhut tappiollisena joulun viettoon

Karhujen ottelut jatkuivat tänään vierasottelulla Vaasassa. Vuoden viimeisestä ottelusta ei jäänyt muisteltavaa jälkipolville. Tällä kaudella joukkueen erien alut ovat olleet vaikeita, niin myös tänään. Ottelu ei  ollut vanhentunut kuin reilut kaksi minuuttia, kun pallo oli jo kertaalleen Karhujen maalissa. Lauantaisen maali-iloittelun aloitti Vaasan Teppo Haakana. Porilaisjoukkueen kuitenkin onnistui avauserän ensimmäisen nukahtamisen jälkeen kääntämään peli itselleen. Tomi Jerkku iski Karhujen ensimmäisen osuman. Ensimmäisen Divarimaalinsa puolestaan teki B-juniori Markus Hautaoja. Erän päätöshetkillä Juha Tikka vei porilaisryhmän erätauolle 3-1 johdossa.

Toisen erän alku oli ensimmäisen tavoin vaikea. Vaasalaiset iskivät pelin tasoihin, kun pelikelloon oli ehtinyt tulla vain 75 sekuntia lisää erän alkamisesta. Toisesta erästä muodostuikin Karhujen yksi tämän kauden surullisimmista. Joukkue hävisi pelin Vaasalle puhtaasti 8-0. Edes maalivahdin vaihtaminen ei tänään porilaisryhmää herättänyt talviunilta. Päätöserään siirryttiin surullisissa 9-3 lukemissa.

Päätöserän alkupuolella Juha Tikka ja Ville Salonen toivat maaleillaan pientä lohtua, mutta tänään vaasalaiset eivät olleet yllätettävissä. Ottelun päätösminuuteilla Samir Mountassir ja Kevin Nylund vielä kaunistelivat lukemia. Taisto päättyi lopulta Vaasan selvään 11-5 kotivoittoon.

- Kaaduttiin toiseen erään. Viisikkopelaaminen oli huonoa. Juostiin tyhminä pallon perässä. Peli ratkesi tänään siihen, kommentoi Karhujen valmentaja Pekka Nylund.

- Hautaoja ja Aaltonen olivat tänään hyviä, päättää Nylund.

Juha Tikka 2+1
Ville Salonen 1+1
Tomi Jerkku 1+0
Markus Hautaoja 1+0
Saku Lahtinen 0+1
Asko Aaltonen 0+1

Karhut siirtyy joulutauolle sarjataulukon neljänneltä sijalta. Pelatuista 15 ottelusta porilaisryhmä on kerännyt 19 sarjapistettä. Karhujen ottelut jatkuvat seuraavaksi tammikuun 9. päivä, kun joukkue kohtaa vieraskentällä Lammin Salibandyn.