Karhuille vieraita pohjoisesta

Karhujen taistelu pudotuspelipaikasta jatkuu lauantaina kotiottelulla Limingan Niittomiehiä vastaan. Tasaisessa Divarissa taistelu pudotuspelipaikasta käy kiivaana. Sarjassa viidentenä oleva LNM on kahdeksantena olevaa Karhuja edellä yhden pisteen verran.

Joukkueiden kauden ensimmäinen kohtaaminen oli tasaista vääntöä, jonka ratkaisu nähtiin vasta jatkoajalla. Benjamin Lepolan osuman turvin Karhut haki vieraskentältä täydet pisteet maalein 8-7. Porilaisryhmä nousi ottelussa kahdesti kolmen maalin takaa tasoihin ja siis lopulta myös voittoon.

Niittomiehet saapuu Poriin kolmen ottelun voittoputkessa. Joukkue päihitti edellisessä ottelussaan kotikentällään sarjakolmosen ÅIF:n selvin 11-1 numeroin. Putkeen mahtuu myös vierasvoitot Blue Foxista (6-3) ja Erä Akatemiasta (11-5).
Joukkueen vaarallisinta osastoa on ollut kolmikko Matias Luokkanen (19+7) – Samuli Saukko (16+6) – Joona Viiltola (14+8).

Karhujen vuosi 2016 on puolestaan alkanut mollivoittoisesti. Joukkue ei ole vielä saalistanut pisteen pistettä tämän kalenterivuoden aikana. Nyt joukkueella on alla neljä tappiollista ottelua. Edellisessä ottelussa joukkue menetti pelin toisessa erässä kauden aikaisempien otteluiden tavoin.

- Kauden eka kohtaaminen oli tiukka vääntö. Niittomiehet pelasi hyvää pallollista peliä ja todennäköisesti myös lauantaina tulee hyvätasoinen peli. Pikku hiljaa pitää alkaa pystyä kääntämään näitä otteluita voitoksi ja samalla saamaan pisteitä, kommentoi Karhujen valmentaja Pekka Nylund.

- Huomenna sivussa ovat Säkylän parivaljakko Jussi Reko-Asko Aaltonen ja Mikael Lindroos. Muuten mennään aikalailla samoilla, mitä viimeotteluissa ollaan nähty, päättää Nylund.

Kannattaa myös muistaa Kahvila Porittaren erinomaiset valikoimat urheilutalolla. Lauantaina tarjouksessa pieni kahvi ja berliininmunkki yhteensä 3 euroa.

Karhujen ottelu Limingan Niittomiehiä vastaan alkaa lauantaina Porin urheilutalolla kello 17:30. Nyt on siis viimeinen hetki lähteä kannustamaan porilaisjoukkue pudotuspeleihin!